tirsdag 31. oktober 2017

Plasttunnel salg

Vi kan tilby en praktisk plasttunnel med unike funksjoner til en gunstig pris. Myhrene AS er ledende innen salg av dekkesystemer til frukt og bær i Norge. Vi kan nå tilby en praktisk plasttunnel med unike funksjoner til en gunstig pris. Stort udvalg af Plast Tunnel til billige priser.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Polytunnel drivhuse er et fantastisk alternativ ti de ofte langt dyrere drivhuse i aluminium og polykarbonat eller glas. Med et polytunnel drivhus kan man få relativt .

Varierende høyde pga konstruksjonen, men god plass til å gå oppreist i midten. Geir Joa mål jordbærplanter under tak. Hagetunnel kan være et fleksibelt og rimelig alternativ til drivhus.


Norske moreller trives godt under tak i plasttunneler, spesielt i en kald og. Med dagens lagringsteknikk bør norske epler kunne holde til salg også etter jul, . Tror på mer dyrking under tak i plasttunneler. Kjøp SAVIC PLASTTUNNEL GNAGER til Norges billigste priser MED prismatch og fri frakt! Spar opp bonuspoeng og få ekstra storkjøpsrabatter.


Salget av friske bringebær har økt kraftig i Norge de siste to år. I Norge har vi ein liten produksjon av bær i tunnel. Frostvanning på toppen av plasttunnel i moreller gav meget god effekt, og det var stor forskjell på antall friske blomster der det var frostvanna, . Plantesystem og plantetthet for remonterende økologiske jordbær i plasttunnel.


Både i første og andre bærår har alle plantesystem . Desse sortane grønnsaker og poteter var til salgs i boden denne helga. På Vangsnes i Vik i Sogn har Ola Hopperstad i over år drevet bringebærproduksjon i plasttunneler. Selskapet var pionerer i å ta i bruk den . Inni plasttunnelen kan plukkarane hausta tørre bær i all slags vêr, høgare temperatur gjer tidlegare modning og plantane blir mindre utsett for . Salg av upasteurisert melk og melkesyregjærede grønnsaker på marke er bare noen av de. Bærene er dyrket i plasttunneler, og det gir en rekordtidlig.


Besøksadresse: Grensen 1 01Oslo Finn på kart. Hej , er der nogen der ved hvor man kan købe plasttunneler ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg