tirsdag 24. oktober 2017

Brukte lp plater på nett

Guide til kjøp av brukte og sjeldne vinyl plater på nett. The Garden - god nettbutikk, fører både ny og brukt vinyl. LP med hjørnebretter er det bare å klage.

CDandLP - Over million plater fra 130+ selgere. Det flotte med vinylplater kontra streaming og nedlasting av musikk er jo nettopp at du får med et cover. Entusiastiske platesamlere har mye å snakke om – og en av de mange temaene som engasjerer er coverdesign. Det flotte med vinylplater kontra streaming og .

Best priser på LP plater og vinyl på QXL. LP Se også andre Punk og New Wave vinyl og cd tilsalgs! Vi kjøper dine brukte Lp plater, maxier og singler som du av en eller annen grunn ikke ønsker lenger. Kom innom i en av våre avdelinger for en vurdering av din . Jeg har samlet på LP-plater i år, og har ganske mange av de.


Jeg kjøper mine private plater både via nettet, privatpersoner, messer og antikvariater i inn og utlandet. I og med at jeg bytter og selger brukte plater, vil kvaliteten variere. Lurer også på hvor jeg får kjøpt vinyl i butikk, evt.


Kom innom en av butikkene våre, enten i Oslo eller i Trondheim, for å se på utvalget, eller for å selge platene dine.

Hvor er det mest lønnsomt å kjøpe vinylplater på nettet? Selger: Nye og brukte plater, pop, rock, hiphop og jazz. Selger: Stort utvalg i brukte plater innen de fleste sjangre, mest pop og rock.


For sjeldne ting; sjekk Record Collectors guide eller større vinylsjapper på nettet. Hei Fikk tips om denne lenken på Avforum, enormt utvalg av brukt vinyl/cd med priser helt fra bunn til topp bare og velge hur mye man vill . Med brukt og ny vinyl, cd-er, tv-spill - og med nostalgigaranti på kjøpet. Butikkvinduet som er dekorert med en stor lp-plate levner liten tvil om hva.


Finnes det et nettsted som selger lp plater, med et godt utvalg? Har gode erfaringer med RecordWorld på brukte plater. Vi har 9-100LP-plater i var butikk i Drammen, fra kr. Vi har til enhver tid forskjellige brukte møbler i butikken.


Kjøp C LP og MPfra disse nettbutikkene! Har også et stort sortiment av norsk musikk og brukte plater. Vi har nå Lp plater ønskes kjøpt fra Finn. Denne unike samlingen med plater er aldri brukt. En langhelg med plater, konserter, øl og oppgradert pub grub er.


Køb LP-plater Album fra vårt Vinyl utvalg på eBid der du kan kjøpe og selge Norge produkter på vår sikre online markedsplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg