mandag 9. oktober 2017

Filsett motorsag

Enkle gjør-det-selv-tips til hvordan du filer kjedet på McCulloch-motorsagen med et filsett. Komplett filutstyr for motorsagkjeder Filsett med rundfiler, flatfil, kombimal, filskaft som passer både til rundfil og flatfil.

Komplett filutstyr for motorsagkjeder Filsett med rundfiler, flatf. Spesialkonstruerte filmaler som gir riktig filing av kjeden, høy kvali. Kjøp FILSETT TIL MOTORSAG 3/- MCCULLOCH online hos BAUHAUS. Filsett til motorsag3/- McCulloch Filsett til optimalt vedlikehold av .

Kampanje på kvalitetsfiler til motorsag for kr ink mva og frakt! Komplett filsett med filskaft, kombimal, rundfiler og flatfil. Med et korrekt vedlikehold kjede vil du arbeide mer effektivt og sikkert med din motorsag. For sliping og vedlikehold Settet inneholder: x 4. Flat fil for dybdejustering x Universalt filhåndtak x Filslipings måler x . Filsett for sagkjede til motorsag 3/4mm.


Motorsager for hjem og fritid7; Motorsager for jordbruk, skog og mark5; Motorsager for skogbruk14; Batteridrevne motorsager5; Elektriske.

Vanning, selvvanningskasser, selvvanningspotter, Micro Drip, ferievanning, tre og buskpleie, plenpleie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg