tirsdag 17. oktober 2017

Persillerot oppskrift

Pannestekt persillerot er enkelt å lage og smaker nydelig til for eksempel fisk. Prøv denne oppskriften fra Lise Finckenhagen! Persillerot er i nær familie med persille, men smaker mer som sellerirot.

Persillerot er en hvit rot med lysebrune striper som ligner på en pastinakk, men er. Hvorfor du ikke skal spise persillerøtter. OPPSKRIFT MED PERSILLERØTTER: Persilleroten blir super i denne mosen.


Persillerotpure smaker søtt og friskt, og passer til de fleste typer kjøtt og fisk.

Persillerot er i nær slekt med persillen, men utseendet er mer lik . Stekte rotgrønnsaker er fulle av sødme, og pannestekt persillerot er det perfekte tilbehøret til høstens hovedretter. Fres hakket løk og persillerot i en varm kjele med litt smør, uten at det blir brunt. Hell oppi eplesaft, kok opp og tilsett vann og melk. Oppskrift Persillerot Pure Mos Vegetarmat Lille Persille.


Persillerot er en av de tradisjonelle norske rotgrønnsakene. SUPER I MATEN: Persillerot er helt ypperlig å ha i supper, gryteretter, salater og. Oppskrift på kjøttsuppe med persillerot får du nedenfor:.


Oppskrift på reinsdyrstek med ovnsbakt rødkål og fløyelsmyk persillerotpuré som er godt tilbehør til reinsdyrstek.

Prøv denne oppskriften med persille i sausen og persillerot i potetpuréen. Fyldig og smaksrik suppe med persillerot og sjalottløk pyntet med spyd med sprøstekt bacon. Fres persillerot sammen med løk og hvitløk i litt olje.


Dette trenger du: kg kålrot; stor potet; persillerot; dl kremfløte; g smør; klype muskat; salt og nykvernet . Innhold av energi og næringsstoffer i Persillerot, kokt. Vann, 8 g, 13 Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 20eller tidligere versjon).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg