tirsdag 17. oktober 2017

Vintergrønne planter balkong

Med vintergrønne busker som einer, gran, rododendron og tuja får du mer liv i hagen, også om vinteren. De gir også beskyttelse for småfugler og skjermer mot . En annen trend er at vi selger mer vintergrønt til balkonger, da særlig saktevoksende planter som passer til krukker.

Det morsomme ved å plante i balkongkassen eller i potter på. Vintergrønne planter som kjeglegran og kuletuja gir balkongen farger om . Vi forteller deg hvilke planter som overlever vinteren og hvordan du best. Liljer, stauder og vintergrønne planter som smågran, tuja, barlin .

En frodig hage eller balkong hele året er mange planteelskeres drøm. Vintergrønne planter er, som navnet sier, grønne også om vinteren når . Ikke sløs bort penger på å kjøpe nytt hver vår. Plantene kan fint overvintre i potter ute. Som novise innen faget stiller jeg meg åpen til det aller meste, men som sagt, helst vintergrønne planter. Samplanting i balkongkasse, 10minnlegg12.


Skjermende busk som tåler tørkeinnlegg18. Planting i store blomsterkasserinnlegg11. Vintergrønne planter kan trenge beskyttelse om våren for å unngå.

Muligheten for frisk luft ble avgjørende for naturelskeren Klara, som helst ville ha bodd nær en skog.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg