torsdag 5. oktober 2017

Rette skjev hytte

Post: Jeg er blitt den lykkelige eier av ei hytte med tilhørende. Jeg har brukt hydraulisk flaskejekk til å rette opp skjeve hus på . Jeg har kjøpt en gammel hytte som står på telefarlige masser. Hjelp til gulv i gammel hytteinnlegg11. Erfaringer med Saltdalshyttainnlegg29. En leser lurer på hva som kan gjøres når hytta er synlig skjev.


Når gulvet i hytta er rett, klosses det mellom muren og svillen som bjelkelaget . Vi har en hytte fra 19som står i Vestfol den er ca. Med tanke på at hytta på sikt kan flytte mer på seg, og med ønske om å rette opp de verste. Leca søylen var uarmert så blir noe skjevt så kan søylen dette ved å knekke . Sjekk for skjevheter i gulv og dårlig fundamentering, råder Helge Jensen.


Hytta har vært stabil skjev siden da og fått ny grunnmur for år siden. Vi ønsker å få jekket opp hytta og justert skjevheten. Hytta var skjev på nordre ende, og taket helte også nedover.


Hva vil være den beste fremgangsmåten for å rette opp og stanse utviklingen (drenering/etterisolering etc.)? Kanskje er det bygd en vei siden sist kartet ble oppdatert? Og kanskje er det til og med et hus eller ei hytte som ifølge kartet aldri er . På eiendommen ble det i 19oppført en en-etasjes hytte på ca. Murt pipe i stuen er skjev og gulvet ”henger seg på” pipa. Vi har hatt noen fine toppturer i området der vi har hytta.


Tenk å kunne gå fra terrassen og rett ut i blåbærlynget! Trenger pris på retting av denne skjevheten. Selger hadde ikke kjennskap til skjevheter innvendig i hytta.


De støpte den nye hytta på innsiden av den gamle. Noen velger imidlertid en helt annen løsning for å rette opp den forfalne tømmerkassen. Drømmer du om din helt egen hytte, en ekstra bod eller en lekestue?


På grunn av blant annet skjevheter i fundamenteringen og sprekker i pipa,. Hvor mye støy må jeg tåle fra båter som ankrer opp utenfor hytta mi? Hvor har vi rett til å ferdes og hvor har vi lov til å slå oss ned for å bade, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg