onsdag 24. januar 2018

Antisklitape trapp

Antiskliteip på rull som minimerer sklirisiko. Velegnet for stige, trappetrinn, båtdekk, skateboard m. Finnes det noe annet som kan brukes til sklisikring av trapp? Jeg kikket etter transparent antisklitape i Norge uten hell, mye mulig jeg ikke så . Som anti-skli overalt hvor sklirisk foreligger, trapper, ramper, lastbrygger, ved maskiner etc.


Du er ikke den eneste - det skjer tusenvis av nordmenn hvert år. Her er fem metoder for å få en sklisikker trapp.

IKEA - PATRULL, Antiskli, Du kan enkelt gjøre trappene i hjemmet ditt tryggere for alle ved å feste selvklebende antiskli på hver trinn. Den ideelle beskyttelsen for å unngå ulykker i trapper, ramper, stiger, båtdekk og. Antiskli tape behøves alle steder hvor det skal sikres mot glatt underlag.


Livsfarlige, glatte trapper og gulv er en unødvendig risiko hjemme. Galleri Penguin Antiskli vil ikke bli synlig i en malt trapp. Beregnet for bruk på badet og andre våtrom, fliser og trapper i tre, innendørs.


SCOTCH ANTISKLITAPE TRANSPARENT 25MMX5M. Skravlesiden: Med bæring av unger opp og.

Vi kjøpte en svart antiskli-tape på ikea til å klistre på kanten. Ypperlig for montering på dekk og i trapper. Antisklitape suger til seg lo fra sokker ja. Gikk på rumpa ned trappen her om dagen og fant ut at vi må ha antisklitape på trinnene så ikke det skjer igjen.


Vi har satt antiskli tape ytterst på trinnene. Hvor får man kjøpt antisklistriper til trappetrinn? Hvor får man kjøpt tape med antiskli til å klistre i trappetrinn? Antisklitape med metallkornet overflate, for bruk i trapper, på stillas, gangbaner, transportmidler, skipsdekk, svømmehaller/våtrom osv.


Halvmåneformede, selvklebende tepper for trapp ble kjøpt inn og montert. Antisklitape egner seg godt på steder som; trapper, ramper, båtdekk, lastbrygger, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg