torsdag 25. januar 2018

Pergo underlag

Forberedelse er viktig for å oppnå perfekte resultater. Før du legger det nye parkettgulvet fra Pergo, må du sørge for å velge riktig underlag. Forberedelse er viktig for å oppnå perfekte resultater Før du legger det nye laminatgulvet fra Pergo, må du sørge for å velge riktig underlag.

Pergo smart underlay+ 3mm 15mm/fuktsperre. Riktig underlag vil også beskytte tre, laminat eller parkettgulvet ditt mot damp fra . BufretTrekkspillunderlag med integrert fuktsperre, av meget høy kvalitet. Pergo underlag SmartUnderlaykommer i pakker a 15m og er mm tykt.


Det er lett å håndtere ved bruk, da underlaget foldes . Pergo underlag PGUDLPS1 kommer i rull på 15m og er 2mm tykt. Dette er et kombinert underlag med fuktsperre. Et svært godt underlag som reduserer trommelyd til et minimum. Les mer om Pergo Silent Walk underlag m2. UNDERLAG SMARTUNDERLAY 10MPERGO, PGUDLSMART3MM TYKKELSE.


Dette underlaget gir økt gå komfort og er lett å legge. Nå lander vi på Gårdseik laminat fra Pergo, men ift underlag er vi usikker. Har vannbåren varme i hele huset, lagt i betong i 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg