tirsdag 16. januar 2018

Microtemp mtc2

Microtemp type MTCer en digital termostat for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe type MTC-VH. MICROTEMP er en elektronisk termostat til installasjon i standard veggboks. MTC2-1999-MH med gulvføler og innbygd romføler.


Veggboksmontert termostat Microtemp MTC2-19med innebygdføler. Dette produktet er utgått, og erstattet med Termostat MTC19hvit . Microtemp type MTC1991MH er en digital termostat for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe type MTC-VH. Micro Matic Termostat MTC1991MH gulv/luft/reg Hvit 54900Digital Termostat.

Har en Microtemp MTC2-19m/gulvføler som har fungert fint i nesten år. Nå må jeg skru den opp til grader C for at den skal sette på . Microtemp m/gulvføler MTCBeste pris hos Elmaterialer. Microtemp m/gulvføler MTCKjøp på nett - rask levering!


Termostat MTC19er en driftsikker elektronisk termostat. En termostat i Microtemp-serien fra Micromatic er utstyrtmed 2-polet bryter og passer. MSD4-19er alt i ett termostaten i Microtemp sentralstyringssystemet. Microtemp type MTCer en digital termostat for montering i standard .

MICROTEMP DIGITAL TERMOSTAT MED 2-POLET BRYTER. Microtemp type MTCer en elektronisk termostatserie for montering i standard veggboks eller . Microtemp MTCer en digital termostat for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe type MTC-VH. Micromatic Microtemp termostater med gulvføler. Microtemp type MTC2-IR er en elektronisk termostat for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe MTC-VH.


Microtemp Termostat - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Microtemp m/gulvføler MTCMicrotemp type MTC1991MH er en digital termostat for montering i . Microtemp MTCNye, digitale MTCbygger kun mm i veggboksen og er meget monteringsvennlig. Digital komforttermostat for rom- og gulvvarme med . Om det er MTCsom skal styre nattsenking må man benytte klemme S for.


Vi har en Microtemp og denne skal byttes ut når neste generasjon . Digital For innfelling i vegg, kan også bruker med påveggskappe 2-polet bryter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg