tirsdag 16. januar 2018

Betong herdetid

Hvor lang tid tar det før betongen er hard og tåler vann og kulde? Det vil fortsette å herde og bli sterkere og sterkere lenge etter at jeg er dø og fortsette å . Når vannet har forsvunnet fra overflaten er betongen klar til å pusses.

Herdetiden vil være klimaavhengig, men det bør regnes minimum døgn. Det er enkelt å støpe sitt eget gulv, særlig med ferdigarmert betong. God vanning er viktig for at betongen skal herde skikkelig og bli så sterk som den skal. Betong er uansett ikke fullstendig herdet før det har gått mange år. Vi beregner tørketi og dermed venteti ved bruk av forskjellige typer betong.


Det er ikke uten grunn at fremtiden bygges i betong. Til mindre jobber kan det lønne seg å blande ut betongen selv. Holder på med endel støping (plattinger, havegang osv) som det skal flislegges oppå. Egenskapsutvikling, volumstabilitet, mekaniske egenskaper. Forsøk derfor å få utgangstemperaturen på ferdigblandet betong til å være +20°C.


Så fortsetter den å herde til den er gjennomhard. Weber Ber en tørrmørtel som kun skal blandes med vann for å få en bruksferdig mørtel for støping, muring og reparasjoner. Hallingdal Betong AS produserer ferdigbetong i alle kvalitetar og er sertifisert iht. Uttørking av betong En kvadratmeter av et nystøpt betongdekke av normal kvalitet med tykkelse 2mm kan inneholde ca.


Søylene er ca cm høye og cm i diameter (har brukt papphylser) Hvor lenge må dette tørke/herde før jeg kan gyve løs på snekringa? Betong er et byggemateriale som lages ved å blande sement og vann med. Når det blandes med kalk og stein, og tilsettes vann, vil det herde og bli solid.


Hvor lenge må betongen herde for moringen blir sjøsatt - posted in Båtforumet: Har alt klart, betong, san armering, masse skrapjern, trosse . Fordi betongen i seg selv har den egenskap at den krymper når den herder og er avhengig av fuktighet i herdeprosessen, kan ugunstige forhold lett føre til at . Pukk er rimeligere enn betong (3kontra 10kroner pr. m3), og derfor legger vi på et pukklag slik at tykkelsen. Når betongen har startet å herde, etter ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg