onsdag 17. januar 2018

Primer på gammelt bunnstoff

Du trenger ikke å fjerne alt gammelt bunnstoff som sitter godt hvert år. Jeg har begynt å skrape og pusse bort gammelt bunnstoff og primer, skal legge på ny primer og bunnstoff. Hei Tom, Jeg har kjøpt en bruktbåt som ikke har vært stoffet på noen år.

Nå ønsker jeg å fjerne gammelt bunnstoff og primer. Ulike typer gelcoat og primer kan også reagere ulikt. Bruk primer over gammelt stoff før nytt legges på. Kan ikke overmales med andre typer bunnstoff, dersom man vil bytte må man skrape av gammelt bunnstoff .

Fjerning av lag på lag med gammelt bunnstoff og primer er ingen båteiers drømmejobb. Etter å ha skrapt bort all løst materiale siiter jeg igjen med ulike synlige overflater, gelcoaten, primer og gammelt bunnstoff. Grunnes med strøk Gjøco Bunnstoff primer før påføring bunnstoff.


Plast-og trebåter med gammelt bunnstoff: Gjør rent med høytrykksspyler. Gammel epoxyprimer som fortsatt har godt feste . Denne primeren er kun beregnet for bruk under vannlinjen. Virker som et bindestrøk for gammelt bunnstoff og bare . Hempel anbefaler 4-strøk primer til hobbybrukere da det er svært . Light Primer Spray er en 2-komponent epoxyprimerspray for beskyttelse av alle.

Seajet 0Primer Grå Anbefalt til: Bindestrøk for gammelt bunnstoff og bare . Gjøco Bunnstoff primer er en antikorrosiv primer til bruk på tre-, -glassfiber, -plast- og stålbåter. Båter med gammelt bunnstoff: Rubb overflaten med sandpapir. Brukes som et heftstrøk for gammelt bunnstoff i god stand.


Noen mener at en blåser av gammelt bunnstoff med høytrykksspyler, men da. Hvor lenge bør båten 'tørke' før en kan ha på primer etter at bunnstoffet er fjernet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg