torsdag 18. januar 2018

Slapp dørvrider

Bor i et gammelt hus med kjempefine gamle dører, er det noen måte og stramme opp slappe håndtak slik at de ikke henger så mye? Sliter med at dørvrideren på utgangsdøra er blitt så slapp. Mest sannsynlig er det en slapp fjær i låsekassen. Mange av de eksisterende dørhåndtakene i huset er veldig slitte og slappe i fisken, så dette hadde vært en real oppfriskning.


Dørvrider som slenger og trege låser er en av de tingene i huset som burde appellere til vaktmester-genet i deg, men som ikke alltid gjør det. Når gamle dørhåndtak blir løse og henger, kan det komme av to ting: Enten sitter ikke vriderskiltet skikkelig, eller også har vriderpinnen som går gjennom døra, . På innsiden av utvendig og innvendig skilt skal det monteres skruer.

Om dørhåndtak henger er disse ikke montert. Noen som vet hvor man kan få kjøpt slike runde, ordinære engelske dørhåndtak? Utvalg dørvrider og låskasse - posted in Båtforumet: Prøver å finne. Fjær som holder posisjon på vrider blir fort slapp og knekker tror jeg. Vi har en nyoppusset og fin butikk med masse produkter.


Her blir du møtt av hyggelige ansatte som vil hjelpe deg med alt du måtte lure på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg