mandag 22. januar 2018

Kalkulator for beregning av limtredrager

Her finner du bjelke- og sperretabeller for Limtre og Kerto. I tabellene angis maksimal nyttelast for hver beregnet lysåpning. Skulle likt at limtre dimmensjoner var mer standariserte.

Moelven Limtre, Limtre, Massivtre og Kerto/LVL. Vi har også en online LIMTREKALKULATOR. Bruk gjerne kalkulatoren vår for å dimensjonere limtre. Regner med det anbefales trykkimpregnert limtre til dette.


Dette er beregninger gjort ut fra klassifisering GL28c limtre, uimpregnert vare) . Den maksimale belastningen på bjelkene er beregnet ut fra krav til. Panel, furugulv, kledning, K-bjelke, limtre - standard eller etter spesifikasjon. Alle kalkulatorer er i tillegg samlet under menypunktet Beregning. Limtreforeningen består av Vestlandske Limtre Industri AS, Sørlaminering AS og Moelven Limtre AS. Er det en heksekunst å erstatte en bærevegg med en limtredrager?


GRAN, 1x 18 GRAN 115X1LIMTRE SPLITKON, 27974641. Fører opp en Åseral hytte nå, og fikk nesten sjokk når jeg så limtredrageren i stua.

Moelven har en kalkulator hvor man kan beregne dim paa limtredragere . En limtre drager er mere stabil, men må selvfølglig opp i større. I følge min kalkulator vil nedbøyingen midt på bjelken bli 6. Limtredrager, taksperrer og opplegg kal du regne ut egenlast og snølast på Røa i Oslo 1meter over havet ts helning er o. Selv om det er en uvanlig takstol med spesiell beregning. Er det nødvendig å supplere med limtre og stål dimensjoner leverer vi også dette. En limtredrager vil ta for mye av takhøyden som bare er m ved veggen. Hvilken type (profil) av jerndrager bør jeg bruke?


Alle trykte og skrevne hjelpemidler samt godkjent kalkulator fra liste. Trekonstruksjoner, beregning og dimensjonering, NKI. Enten du skal legge nytt tak, støpe mur eller bygge nytt hus fra grunnen av, har MAXBO de riktige produktene og de gode rådene.


Montér har lansert en kalkulator som gjør det enkelt for huseiere å beregne kostnadene ved utskiftning og reparasjoner av taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg