mandag 22. januar 2018

Plater til å ha under terrassen

Et enkelt system som hindrer vann i å renne igjennom terrasser og balkonger bygd i tre. Systemet DryppStop består av lette PVC plater og aluminiumsprofiler. Skal ha lagringsplass under veranda og har vært i kontakt med blikkenslager som skal lage til platene for dette.


TIL-TAK AS leverer drenering system for vann som drypper gjennom terrassegulv bygget i tradisjonell tre konstruksjon. Et enkelt system for å hindre vann som renner igjennom terrasser og balkonger bygd i tre. Det er 1prosent tette plater som ligger under terrassegulvet, og som gjør at.

Tar du turen innom i dag kan du ha tett terrasse i morgen. Jeg ønsker å tette undersiden av verandaen og sette på en takrenne. Platene er lette å montere 1 vanntette og ikke minst svært rimelige.


TIL-TAK Original er patenterte stålplateprofiler satt i system for å tekke terrassegulv . Plassen under en terrasse kan et være verdifullt rom. Riktignok kunne en blikkenslager bukke til plater etter mål for å lage et tilnærmet. Du vil derimot ha glede av en kraftig batteridrill og et overbevisende grep om den når . Trykkimpregnert; Underside av PP-plast; Produsert i Sverige.


Tette undertak for terrasse , avrenningsystem for terrasse.

Er man heldig har man en terrasse med overbygget tak. Har man ubenyttet plass under en terrasse kan plastplater gjøre at man får en tørr plass for ekstra oppbevaring av sykler,. Terrassen ble bygget i fellesferien midt på sommeren, og jeg forventet at plater for tekking av terrasser var å finne på nærmeste byggevarehus.


Platene monteres etter at terrassen/balkongen er ferdig lagt. DryppStop, da man skal ha tilgang til platene for rengjøring. Stabilt og holdbart - For en stabil terrasse må man ha tettere bjelkelag. Når underlaget er tørt, kan gulvet beises med terrassebeis. I bakken hviler sidevangene på to betongplater.


Med en terrasse på bakkeplan er det ingen fare om den utsettes for telehiv eller ikke er perfekt. Du kan montere vanntette plater eller folie under terrassegulvet. Utearealer som tidligere ble våte ved regn vil med enkle grep nå bli tilnærmet.


Platene skal alltid ha et ventilert luftrom på. I tillegg til å være benyttet under terrasse, opplyses platene også brukt. Entreprenøren hevdes å ha opplyst at produsenten har gått god for. Grunnprinsippet for fuktsikring av grønne tak og terrasser er at membranen ligger så.


Med riktig trykkfasthet kan ISODREN-platen benyttes under gang- og kjøreareal. Disse bør brukes når det gjelder plate på mark. Ringmur isoleres ned i grunnen og under banketten slik figur viser.


Pilarer til terrasse og bæring av takverk er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg