mandag 29. januar 2018

Sodablåser rust

Sodablåsing er en rask og skånsom måte å fjerne lakk, maling og rust - selv fra vanskelig framkommelige. Sodablåser, håndholdt - Nå kan du sodablåse for en rimelig penge! Soda er rett og slett natron (Natriumbikarbonat).

Ombygginger/modifiseringer: Hei og Hopp,Skal snart begynne at fjerne maling og rust på min . Sodablåsing er en rask og skånsom måte å fjerne lakk, maling og rust - selv fra vanskelig framkommelige steder. Et miljøvennlig alternativ som effektivt fjerner maling, smuss, fett og mugg på en skånsom måte! Det finnes nesten ingen grenser for bruksområder: restaurere og .

En stor fordel er at overflatespenning i metaller ikke blir brutt, noe som eliminerer problemet med flash rust. Siden Sodablasting ikke er giftig kan det også . Sodablåsning verken varmer eller strekker . Hei, har veldig lite synlig rust, og tenkte egentlig å holde det slik. Så leter etter produkter jeg kan smøre på, noen tips? Sandblåste en gammel rusten ovn med biltemapistol for en stund siden.


Du må ha egen sodablåser, jeg kjøpte jula sin, fungerer veldig bra. Meget skånsom og utvikler ikke varme, meget fint til alu.

Rust blir du vel aldri helt kvitt, men du kan gjøre en hel del selv. Sodablåsing er et skånsomt alternativ til sandblåsing. Der fjerner effektivt maling og rust, men skader ikke glass eller gummilister.


Om du skal få bakluka fin, demonterer du den slik at den blir liggende, deretter sandblåser du rusten og grunner, sliper ned lakken og lakker. Fungerer helt ok til å sandblåse rust etter steinsprut osv. Men for å blåse ei hel hjulbue er den ganske ubruklig.


Sodablåser er veldig skånsomt mot gelcoat og tar ikke på. Med riktig utstyr er soda blåsing et verktøy som fjerner den en ønsker at den skal fjerne, unntatt rust, samtidig som en kan kontrollere prosessen . Du finner sikkert flere steder hjemme hos deg der du kan bruke NB Home-sodablåsepistol! Du kan bruke NB Home-sodablåse- pistol for å fjerne mugg fra . Dette gjør at den ikke ruster så raskt innvendig og du har den lenge :). Syredypping funker utmerket, siden det også rensker karosseriet for all rust, skitt og i motsetning til blåsing, så blir det totalt renset innvendig og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg