mandag 27. august 2018

Brukt cnc fres

Selger komplett cnc kit og Kress cnc fres + mye extra. Brukt CNC HAAS TM-P vertikalt maskineringssenter. Brukt CNC HAAS VF-2DY vertikalt maskineringssenter.

Finner du ikke din størrelse/behov, ta kontakt med oss og vi utarbeider et uforpliktende tilbud. Vi har et stort kontakt nettverk i Europa på brukte maskiner. Vi selger en fin Dyna Myte 44styrt Universalfres med verktøyveksler som har plass …. Vi fikk nettopp inn en fint brukt hydraulisk cnc-knekke av merket Guifil .

Vi selger en brukt Bridgeport Interact 4TNC vertikalt maskinerinssenter med … Info. Meget bra akset CNC fres som også kan leveres med 4-akse. Men denne spindelen er alt for treg til å frese endel av materialene jeg vil. Den har blitt brukt en god del, men i det siste har den stått stille. Vurdering og salg av brukt eiendeler over hele verden.


Vi har ingen brukte maskiner inne akkurat nå. Vi leverer cnc maskiner, dreiebenker, fresemaskiner, universal robots,. Vi selger nå et fint brukt Quaser CNC 4-akset maskineringssenter, … Info.


Vi selger en fin Dyna Myte 44styrt Universalfres med verktøyveksler som har plass … Info.

CNC graveringsfres for tre, plast lette metaller. Og det er flere som har bygd den dobbelt. Altså først bygd en med grei nøyaktighet, også brukt maskinen til å frese delene til en ny en, som da . Fres av skilt er en dekorativ og effektiv metode for å utforme skilt på. CNC-fres blir brukt i produksjon av fasadebokstaver, lyskasser, utstillingsmontre, . Hva er absolutt billigeste dreiebenk og fres som er cnc styrt som er mulig å. OpenDesk, pen desk, CNC-fres og 3D-printing er ikke fremtiden.


Maskinen har de blant annet brukt til å lage nytt møblement og interiør på . Hei jeg har nå lenge hatt en shapeoko cnc fres stående å mugle her hos meg! Om noen skulle være interessert i noe slikt så er jeg villig til å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg