fredag 3. august 2018

Transparent papir til blekkskriver

Spar mye på vårt store utvalg av papir, deriblant kopipapir og printerpapir, til din bedrift eller hjemmekontor. Her har vi også laget en fin liten gavepose av transparent papir. Papiret kan brukes til utskrifter i både laser- og blekkskriver.

Forside Transparent papir A40g ark. Skriver som takler transparent papir (overhead). Transparent papir for blekkskriver - posted in Skannere, fotoskrivere og utskrift: Hei Har hørt at man kan få tak i transparent papir med lim på . Perfekt for deg som er kreativ - hva med et personlig putetrekk?

Enkelt - skriv ut ønsket motiv på en blekkskriver og stryk det fast. Spesiell overflatebehandling for optimal utskrift i farger og problemfri gange i skriveren. Transferpapir produktene fra The Magic Touch er profesjonelt produsert i Tyskland.


Skriv ut ønsket motiv på en hvit eller transparent decal film. Gjennomsiktig/transparent base slik at bakgrunnsfargen på objektet den festes på synes gjennom. Dekalene egner seg spesielt godt til egenprodusert dekor til . Selvklebende, transparente etiketter/folier på Aog Aark. Problemfri trykk av etiketter/folier uten papirstopp.


Egnet for laserskrivere, kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner (ikke blekkskriver).

Det ene på en vanlig blekkskriver, det andre på en laserskriver. Den første erfaringen var at blekket på matpapir/transparentpapir ikke bare . Bruk transparent dekal (DTB) dersom du ønsker at bakgrunnsfargen skal synes gjennom. A4-ark med etikett 2x 2mm Gjennomsiktig/Transparent i polyester Gjennomsiktig etikett til alle typer laserskrivere/kopimaskiner Etikettene er produsert . Legg transparentene i skriverens papirskuff, og justere skriverens bredde og lengde guider slik at de berører kantene på papiret.


Place et enkelt inkjet åpenhet ark inn i papirmagasinet , og pass på å sette den. I tillegg kan blekkskriveren kreve dyrere papir. Noen velger å kjøpe en sort/hvitt-laser og i tillegg en farge-blekkskriver.


Hei Finnes det film med lim som jeg kan pakke inn i en blekkskriver for. Regner med at det er papiret/plasten som gjør det vanntett, blekket er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg