fredag 10. august 2018

Mønehøyde garasje

De to nederste har lavere mønehøyde enn makskravet på meter og er således er innenfor de nye reglene. Nye regler for bygging av garasje gjør at du kanskje ikke trenger å. Garasjer m/bod på loft – forutsatt at forslag om maks mønehøyde på m .

Samtidig må man oppfylle en del kriterier for å kunne unngå søknaden, og man må . Når du skal bygge frittstående garasje, bod eller lignende er det tre ulike kategorier som er aktuelle. Vanlige garasjer som vil kreve byggesøkna selv etter at de nye reglene er trådd i kraft på grunn av at mønehøyden blir for høy. Garasjen til venstre har over meter mønehøyde og er søknadspliktig etter de nye byggereglene.

Garasjen til høyre har mønehøyde under 4 . Er mønehøyden på garasjen høyere enn fire meter, så må du søke kommunen om lov. Så da spørs det om kommunalministerens forenkling er . Garasje under kvm bruttoareal i en etasje. Så lenge oppsetting av garasjen ikke er i strid med gjeldende reguleringsplan for . Ny garasje en meter fra tomtegrensen, et meter høyt gjerde på tomtegrensen eller et kvadratmeter uthus med meter mønehøyde og 3 . Hos oss finner du garasjer i mange former og fasonger, og vi hjelper deg med å. Største lengde: m; Største bredde: m; Mønehøyde: m. Jeg planlegger å bygge en garasje på ca 7x7m med en takvinkel på 38.

Søke om garasje, bo uthus eller lignende. Bebygd areal (BYA) eller bruksareal (BRA) er under m2; Mønehøyde under meter . Husk at du har selv ansvar for å sjekke at det du skal bygge ikke kommer i strid med plan- og bygningsloven, gjeldende . Dette finner du i Veileder for unntatt søknadsplikt for garasje og carport. Maks gesimshøyde er meter og maks mønehøyde er meter; Bygningen er . Frittliggende garasje, carport og uthus skal ikke ha mønehøyde på mer enn 5 . Hvilke vedlegg er aktuelle i en byggesøknad for garasje?


Mønehøyde maks meter; Gesimshøyde maks meter; Garasjen kan bygges i 1+etasje. Opprinnelig godkjente tegninger til garasjen viser en mønehøyde på meter, gesimshøyde på meter og en takvinkel på grader. Vi hjelper deg gjerne med gode råd og tips i prosessen fram til ferdig garasje.


Bebygd areal (BYA): 2m2; Bruksareal (BRA): 1m2; Mønehøyde: m . En utvidelse av mønehøyden kan etter vår mening kombineres med en forenklet nabovarsling. Ved å varsle naboene vil naboene få en mulighet til å melde sine .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg