mandag 20. august 2018

Recon mur pris

Jeg har fått et tilbud på recon murblokker til en støttemur i hagen. ReCon Wall har en granittlignende fasade som gir ett svært attraktivt ytre, dette i kombinasjon med murens styrke gjør den unik. Murblokkene har en størrelse i front på 120xcm, dette gir ca mferdig mur pr blokk.

ReconWall støttemur er støttemuren for de store jobbene. Vi mener at på sikkerhet, hastighet, kvalitet og pris har vi ingen reelle konkurrenter slik markedet ser . Informasjons film om ReCon Støttemurssystem. Systemblokk Telemark AS Rallevegen 138Bø i. Norges ledende nettbutikk for salg av støttemur og andre stein produkter til utemiljø. Breivik Recon støttemur er et konkurransedyktig alternativ for byggherrer og entreprenører.


ReCon støttemur eit solid og prisgunstig alternativ til naturstein. Med riktig armering vil Breivik forskalingsblokk gi ein like sterk mur som ein forskalt og . ReCon støttemur er ett helt nytt produkt i Norge og produseres på lisens av SkudeStein AS. ReCon er et velutviklet og grundig dokumentert produkt for bruk til . Vi er en av ni bedrifter i Norge som har lisens på å produsere den unike Recon Støttemur-blokken.


Recon walls -blokk, som består av massiv betong med kvali. Averøy ReCon har en naturtro overflate som minner om bruddflaten i granitt.

Muren kan legges både i kurve og i rette vinkler, og er rask og montere. ReCon blokken er estetisk tiltrekkende, og hver enkelt blokk har front som. ReConmur har store fordeler i forhold til småblokker, naturstein eller plasstøpt mur.


Vi har vunnet priser internt i ReCon-systemet for godt salg. Perrongelement Pipelifter R Rastebenk ReCon Mur Rekkverk Rør og. Under forutsetningene nevnt over, og gitt 60mstøttemur, ønskes det pris . Vi setter opp recon mur,over hele landet.


Arkitekten byggemelde huset med Recon AS, Stord som ansvarleg entreprenør. I tillegg kjeme også forskalinga av muren til bodene som dåke var sportige og tok. Du sa også at oppgitt pris var ut i frå veiledande prisar på . Des Det skal likevel understrekes at marginene er sma og prisnivaet toft Det er enkelt a sette opp en ReCon mur og resultatet taler for seg.


Anleggsgartner,Betong,Entreprenør,Maskinentreprenør,Murer 1) Ønsker pris. Anleggsgartner,Murer Jeg har bestemt meg for ReCon støttemur og ønsker i den . På Notodden produserer vi en støttemur for de virkelig store oppgavene; kalt Recon. I 20fikk vi prisen for beste elementfabrikk i Norge fra . Ministøttemur : Reconstein : Naturstein : Forskalingsblokker : Kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg