mandag 20. august 2018

Male zanda takstein

Dette er fra 19,steintypen er Zanda rustikk/sort. Overflaten på taksteinen er blitt stygg p. Vi har i fått en del henvendelser fra kunder og forhandlere om fornying av takstein. I markedsføring fra disse takfornyerne er det framsatt klart . Zanda er Norges sterkeste og mest solgte takstein og kommer i et rikt utvalg farger og overflater. Zanda Protector ble lansert i 20og har siden den gang vokst . Ta en titt på taket enten det er betongtakstein, tegl, stål eller eternittak. Så er det på høy tid å få foreta en grundig rensning . Etter at taksteinene er impregnert, blir de sprayet med to lag farge.


Når malingen er oppvarmet, kan vi male uten å søle, selv når det blåser litt . Etterbehandling av takstein med akrylmaling. Når malingen på overflatebehandlet takstein med tiden blir slitt bort av vær og vin. Takstein som i de fleste tilfeller lar seg male er eksempelvis: Zanda takstein, Benders takstein, Skarpsnes taksten, H-Pannen stein, Icopal Takshingel, Nortett . Norsk Takfornying - Billigere å fornye enn å skifte takstein. Monier har revolusjonert metoden for å lage ru takstein, kvarts og fargepigment blir støpt inn i taksteinen før den . Zanda Rustikk - Å velge takstein som nytt tak har mange fordeler, her får du vite noen av dem.


Maling av Tak - Fasade utvendig og innvendig. Maler,Taktekker Svart Zanda betongstein fra tallet må renses og fornyes med svart olje. Maler,Taktekker Vaske, impregnere og male takstein, ca 4kvm.


Dersom det er mye løvtrær rundt huset ditt bør du velge en takstein med glatt overflate slik at mosen ikke så lett får feste. Takstein og skifer kan rengjøres med høytrykksspyler, for de tåler det. Mosefjerner for tak eller grønskefjerner kan også brukes.


En vanntynnbar spesialmaling for beskyttelse av utvendige takflater som takpapp, takstein og galvaniserte plater. Vi skifter alle typer tak eks, takstein, takplater, shingel, papp o. Alt innen utvendig og innvendig male arbeide. Nytt tak med Zanda Protector i Krokstadelva. Vi har et hus med alminnelig sementtakstein.


De siste årene har det kommet noe belegg med mose som stadig faller ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg