onsdag 15. august 2018

Butylmatter

De har elendig limeffekt, demper veldig dårlig pr. Butylmatter finnes fra veldig mange leverandører og . Butyl matter brukes for å redusere ulyder som kommer fra vibrasjoner i karosseriet på bilen. Billig lyddemping, lydbarriereinnlegg5. Simen\u0026;s Galant G- Side - MITSUBISHI-KLUBBEN Norge,rh:forum. Simens Galant GSport - Side - MITSUBISHI-KLUBBEN Norge,rh:forum.


Alpine \u0026amp; Focal i Bmw X- Bilstereoforum - Sveriges största forum. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Rundt hjulbuene og reservehjulsbrønnen har jeg også dempa med B2-butylmatter. Butylmatter er for å dempe vibrasjoner, også må man jo ha . Klistret på butylmattene et lag over alt, opp til der platdashbordet.


Jeg skal også legge butylmatter i taket og noise isolater oppå der igjen. Vi selger blant annet dempemattene Damplifier Pro som er utmerket til dette. Dette er 2mm butyl matter med et lag av aluminium.


Lydisolering av V4 mindre veistøy - Bilstereoinnlegg7. Motor, trafikk og maritimt › BilBufret27. IKKE bruk Biltema sine matter til slikt, de holder ikke i lengden.


Mye bedre kvalitet med butylmatter fra f. Hold deg borte fra asfalt, det stinker på varme dager, det tar ikke opp vibrasjoner like bra som butylmatter gjør, og ekstremt mye værre å jobbe . Har et lite spørsmål angående lydisolering av gulvet under føttene på de forskjellige sitteplassene i bilen. Bruker du Biltema asfaltmatter eller andre former for Butylmatter? Mvh, Vemund Simensen Vw für alles, Vw über . Strammet skruene litt på midbasseren, og la et godt lag butylmatter rundt høyttaleren, langs kanten, for å forsikre at det ble tett: Bilde Viktige ting . Postby Oekern Thu Mar 2 209:am.


Du kan også supplere med butyl matter på innsia av hjulbuene. Biltema mattene holder på fuktigheten JA det gjør ikke butylmatter. Alle dørene og deler av bagasjen er dempet med dynamat/stinger butyl matter. Utstyret som er i bruk er: Alpine Headunit med integrert . I tillegg isolerer jeg bakvegg (gipsvegg mot tilstøtede rom) med butylmatter + dempematter fra Biltema.


Hvordan dette vil slå ut lydmessig blir spennende å se! Med en bulk-pakke (oftest fra 5-kvadratmeter) 5-2mm tykke butylmatter, har du kommet veldig langt i en normal bil. Lyddempe dører, hjulbuer og gulv med butylmatter og splen - Montere 55w xenonkit på fjernlys (utført) - sommerfelger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg