onsdag 1. august 2018

Hvordan vedlikeholde torvtak

Det er med torvtak som med en plan, det kreves riktig stell for et godt og varig resultat. Men det fine og velpleide torvtaket er som regel et resultat av jevnlig vedlikehold og ettersyn. Her er noen eksperttips for hvordan torvtaket skal . Et nylagt torvtak trenger vann, gjødsel, stell og vedlikehold for å holde seg godt. På denne siden kan du lese mer om våre anbefalte vedlikeholdstips for torvtak.


Valg av riktig torvblanding er avgjørende for hvordan taket skal se ut etter noen . Det er med torvtak som med plen, stell og vedlikehold de 2-første årene er avgjørende for å få et pent resultat.

Torv på never har ved siden av spontak trolig vært det vanligste tekkematerialet i gammel tid. Torvtaket på hytta er egentlig ganske fint etter to-tre år med stell og omtanke. Torvtak er kanskje det aller fineste vi har på hytter, men også det taket som krever mest vedlikehol omtanke og stell, hele . Tak og shingel: Ser du sprekkdannelser i overflaten av shingel, eller spikere som kommer opp, kan det være . Vår erfaring tilsier at det er individuelt hvordan dette.


Etterspørselen etter rehabilitering og reparasjon av torvtak blir større. Det er mange som glemmer at også torven på taket trenger vedlikehold. Torvtak betegner et tak som er tekket med torv på en vanntett undertekking, i eldre.


Også museene og kulturminnevernet gikk over til å vedlikeholde torvtak med.

Torvtak er et naturprodukt som har en svært lang holdbarhet og krever lite. Next: Hvordan og med hva skal du behandle terrassen? Det er ikke bare gamle torvtak som trenger vedlikehol også nye torvtak trenger årlig. Etter mange spørsmål om hvordan en kan få til et enkelt og funksjonelt . Det er ikke slik at et torvtak er lagt en gang for alle. Lar du gresset tørke på taket og rister frøene ut, så har du vedlikeholdt gresset.


Det spørs hvordan du vil at enga skal se ut. Vår patenterte løsning sørger for at torvtaket ligger stabilt. Og, hvordan legger man og steller torvtak?


Gamle hus kan tåle dårlig vedlikehold på alt så nær som taket. Vi inspiserer torvtaket ditt og foretar nødvendig vedlikehold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg