torsdag 16. juli 2015

Nordland betong fauske

Med betongstasjoner lokalisert i Bodø, Fauske og Meløy er vi en av landsdelens største aktører innen betongproduksjon. BufretLignendeNordland Betong er Nordlands ledende betongprodusent. Virksomheten flyttes til Langstranda i 195 og i 19åpnet vi egen avdeling for ferdigbetong på Fauske.

Seks år etter bygger vi nytt også i Bodø der vår nye . Nordland Betong AS avd Fauske fra , Nordland. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. HEI OG VELKOMMEN TIL NORDLANDBETONG AS Med betongstasjoner lokalisert i Bodø, Fauske og Meløy er vi en av landsdelens største aktører innen .

Betong - betong, betongarbei grunnmur, betongsaging, isolasjon, asfalt, betongprodukter, totalentreprise, tilbygg,. Juridisk selskapsnavn, Nordland Betong AS avd Fauske. Nordland Betong Fauske har besøksadresse Skysselvika, 82Nordland.


Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Nordland Betong AS Avd Fauske. Tore Mosand ved Nordland Betong as kan se tilbake på et år med høy. For 20er det spesielt aktiviteten til betongstasjonen på Fauske som . Nordland Betong AS avd Fauske har besøksadresse Skysselvika, 82Fauske.


Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AVD under bransjen Produksjon . Stillas og Betongservice AS holder til i Fauske utenfor Bodø.

Vi er fast ansatte og tar oppdrag i Fauske – Bodø- området, men også i Nordland fylke på . Nordland Betong på Fauske til riggen som sprøyter betong rundt og i taket på . Fauske (lulesamisk: Fuossko) er en kommune i Salten i Nordland. I Fauske by ligger flere industribedrifter, blant annet (1985) betong-, trevare- og . Nordland Betong er landsdelens ledende leverandør av betong og betongvarer. Med betongstasjoner i Bodø, Fauske og Meløy og et meget godt utbygd log.


Opplæringskontoret for Anleggs- og Bergfagene Region Nor Okab, Fauske, Postboks 46 82Fauske Besøk Sjøgata 8 Fauske, 40 . View the profiles of people named Arne Fauske. Join Facebook to connect with Arne Fauske and others you may know. Tomannsbolig totalskadd i brann på Fauske.


Betong-sjef Atle Berge kastet ut av Russland:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg