torsdag 9. juli 2015

Leie helikopter pris

Når skal du velge fast pris og når er pri spr. Dette er spørsmål alle som skal leie helikopter bør stille seg. Hva koster helikopterleie - Få pris på Helikopter Taxi i Norge On-line.

Prislisten viser pris område for time leie av helikopter leie. Lange oppdrag har timeriser i nedre området og korte i øvre område. Få tilbud og pris on-line på helikoptertaxi over hele Norge.


Oversikt over typer helikopter og priser på leie av helikopter.

Klubben disponerer to helikoptre, en Robinson RBeta II og en Robinson RRaven I. Fjord Helikopter tilbyr rundflyging av turister, taxiflyging, befaring og lasteflygning. Har sitt hovedkontor i Stryn i Sogn og Fjordane og operer tre helikopter . Leier du et større helikopter (tar opp til tre passasjerer), er prisen for en times flyvning om lag 4. Prisen varierer med type helikopter, hvor mye man flyr og om man leier eller eier helikopter. Per i dag kan man leie en toseters Robinson R22 . Helikoptertransport av hyttematerialer er effektivt, men har høy pris.


Ifølge den kontrakten skjer helikoptertransporten til under halve prisen av det Kystverket opererer med. I dag kan man trolig leie helikopter for .

Helikoptrene kan ta eller passasjerer for hurtig transport til din destinasjon. Nå kan du finne pris på ditt helikopterbehov on-line på våre nettsider. Prøv selv her : Hva koster det å leie helikopter til person transport ? Fonnafly AS har sitt hovedkontor i Sand i Ryfylke.


Våre helikoptere er på flere plasser i Sør Norge og vi er derfor aldri langt unna deg som kunde. Når Sea King helikoptrene svikter og fiskere i havsnød skal reddes, leier Hovedredningssentralen inn et helikopter til 80. Det er timeprisen sånn cirka, sier Tore . Tønsberg båtrace og vi er klare med rundtflyving fra Kaldnes fra lørdag formiddag.


Linjebefaring, gjødsling og kalking, lasteflyging, persontransport, helikopter-fotografi of filming fra lufta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg