onsdag 8. juli 2015

Armeringsduk på gips

Når såkalte fagfolk snakker om armeringsduk, menes det ofte en tynn. Gipsplater har i utgangspunktet en slett overflate, men overflaten er . Vi legger nå gipsplater på kjøkkenet og skal igang med sparkling.

Holder selv på å spakle gipsplater i huset. I tillegg vil de ha gips med sponplater under, som visstnok blir sterke greier, men jeg vil tro det fordyrer. Ifm med oppussing av stuen lurer på om det er lurt å male direkte på gipsplater eller burde jeg lime på med en form for duk før jeg maler.


Vi har hatt på noe som heter armeringsduk. Den er helt slett og jeg synes det blir et finere resultat med slik armeringsduk enn uten. En liten snutt om duk og tapet på gipsplater. Ska sätta gips (humidboard) i taket på badrummet, glespanel 28x70.


Kan man använda armeringsduk i taket på samma sätt som för väggar? På maler-Oves anbefaling er det nå lagt armeringsduk i takene og han har tettet de verste sprekkene i listen på stua med gips. Gipsplater og overflatebehandling Hjem og utstyr.


Er litt inspirert av Veronals byggeprosjekt der de legger ferdiggrunnet armeringsduk for å få glatt overflate . Jeg skal legge nytt, og har veldig lyst på slett gips.

Armeringsduk/renoveringsduk förgrundad Förbehandlad duk i pigmentbad. En tynn armeringsduk ytterst kan redusere faren for slike stygge linjer i. En annen måte å skjule stria på, er å dekke de med rehab-gipsplater. Jeg la en recover-tapet på ruglete vegg i stedet for å helsparkle, og det ble veldig bra. Hvis du legger på en duk, blir gipsplaten vesentlig sterkere, men ikke like sterk som en sponplate.


TAPETSER OVER: Visste du at ikke all tapet trenger å fjernes før du legger ny? Få tilbud fra flere leverandører fra Degernes. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Harmoni Slettvegg er en slett fiberduk til alle oppholdsrom i huset.


Den er i tillegg ferdig grunnet, noe som gjør den lett å sette opp og lett å ferdigstille. Sparkling, sliping, legge armeringsduk og to strøk maling av ca 2mgips tak og vegger. Oksvold har gitt AS Malertjenester en positiv omtale for oppdraget Legge armeringsduk på ferdig gipsvegg.


Strietapetet var nemlig festet på gipsplater, som nesten umuliggjorde. Sitter glassfiberstrien på gipsplater kan det være nesten umulig å fjerne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg