tirsdag 14. juli 2015

Inngangsparti pynt

Slående: Ofte trenger ikke inngangspartiet annen pynt enn en vakker arkitektur, enten den er stram og moderne eller overdådig som her. Finn og lagre ideer om Inngangsparti på Pinterest, verdens idékatalog. Pruting og useriøse hendvendelser blir ikke .

Så har jeg endelig fått høstpyntet litt ved døren. Som vanlig er det haging uten noe særlig penger, så da benytter . Kunstige steiner med innebygd LED-lys; Pynt opp inngangspartiet og hagen; Lades opp via sollys (solcellepanel); Av-/påknapp; Oppladbart . Velkommen til Fossestua :) Så snart stormen Berit var dratt sin kos, var det endelig klart for å kunne pynte litt utfor inngangspartiet.

September kalender – bursdagskort med høstens farger 22. Det er juli måned og vi ønsker å skape sommerfølelsen overalt rundt oss. Vi er opptatt av å gi et sommerlig og hyggelig inntrykk ved . Se hvordan du kan pynte både ute og inne med vintergrønne busker, og lær. Inngangspartiet har faktisk vært under utbedring helt siden i vår(!).


Vi holder på å bygge nytt inngangsparti, med tak over og stor platting foran. Nå er jeg litt blank i forhold til hvordan jeg skal pynte saligheta . Tenker at i år skal jeg slå litt på stortromma og pynte litt ekstra, men hva . Pynt inngangsparti og terrasse med deilige høstplanter.

Lyng, frilandskrysantemum og pyntekål i lilla nyanser er lekkert. Pynt trær, busker og grener i hagen, dekorer hus og inngangsparti. Her er noen ideer: 00-Pynt-utendørs-til-jul-Home--Cottage. Pynt med ferske krydderplanter, fruktfat, stearinlys ol.


Pynt gjerne med lys og blomster/planter i inngangspartiet. Deilige høstdager, hvor sola varmer og lufta er klar, nærmer seg slutten. Derfor er det ekstra koselig hvis man pynter trappa og inngangspartiet . Enkelt juletre med hvit pynt kremmerhus hjerter. Pynt med glassbyggestein – lys og sløyfe. Ser alle naboene har det så koselig med masse fin pynt og lys og det.


En stor nisse som holder en lykt ved inngangspartiet + krans på døra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg