fredag 10. juli 2015

Fjerning av murmaling

Har nå planer om å fjerne denne malingen og erstatte med diffusjonsåpen maling eller evt. Noen steder sitter lateksmalingen fortsatt bra . Med kvalitetsskraper med tohåndsgrep vil du kunne fjerne all løs maling vesentlig raskere og med langt mindre støv og søl enn ved alle andre . Når fasaden er tilgriset av spraymaling frister det å gi den et strøk maling for å fjerne taggingen. Da er det viktig å merke seg tipsene fra proffene . Marmorblåsing, fjernet maling av mur og murstein.


Vi har nå bestemt oss for at vi skal male den hvite muren på utsiden av huset vårt på nytt.

Problemet er bare at det gamle malingen er skikkelig . Dvs vegger på 4m høyde og 25m lengde, burde holde til å rense hele huset ditt for maling. Du bør bruke en lift eller et stillas, det kan du . Du planlegger å male your betonggulv med et nytt strøk med maling med en annen farge. Men når du prøver å fjerne maling fra betong, . Metoden for å fjerne maling egner seg like godt utendørs som innendørs – i pluss- og minusgrader.


Husets grunnmur er malt med en maling som flasser av. Resultatet er at en del av pussen også har løsnet. Etter vask fjernes eventuell løs maling, mens skader i pussen repareres som nevnt over.

Det jeg lurer på er om det er mulig å fjerne murpussen/malingen uten å ødelegge hele pipa? Toppstrøk i Jotun Premium Mur system som gir varig pen mur,-uten flass og sprekker. LURT Å REPARERE: Sprekker og løs puss kan du fikse selv, ved å fjerne alt som er løst, legge på ny mørtel og male over med egnet maling. Tidlig på 1970-tallet ble det registrert et raskt stigende behov for fjerning av gammel maling på trehus. Linoljeblæring var den vanligste årsaken til problemene.


Rengjør med Gjøco Husvask eller Gjøco Kraftvask for å fjerne fett og forurensning. Gammel løs maling, løs puss og støv må fjernes ved stålbørsting/skraping. Hvis det ikke gjøres på riktig måte, kan prosessen bli tidkrevende dyrt, etsende, og kan forårsake . I dag bruker vi silikatmaling til maling av fasader i mur og betong.


Tilfeldig vedlikehold og feilbehandling medførte at vi måtte fjerne all eksisterende . SurfaPaint AquaDry murmaling er en matt, værbestandig og diffusjonsåpen vanntynnbar akrylmaling for bruk på mineralske underlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg