tirsdag 21. juli 2015

Støpe platting i hagen

Enklere muring og støpearbeid i hagen kan du gjøre selv. En slik såle kan også brukes som platting til søppelkasse eller kompostbinge. Kan jeg blande betongen i en murerbøtte og røre for .

Støpe plate på plen i hagen - trenger råd - Plate i hagen. Du kan støpe platting som flislegges, kles med naturstein eller. Jeg planlegger et lite helgeprosjekt med å støpe en 1xmeter betongplatting til søppelkassene. Saken er at jeg er helt grønn på slike ting, men .

Støp av betong plate Murbygg betongbygg husbygg trebygg tilbygg restaurerebygg fine bygg. Hus, hage og oppussing: Har nå en terrasse av tre, men vurderer å støpe en platting og legge skifer gulv der. Vi har laget en flott platting ved hjelp av heller støpt slik at de ser ut som. Det er ikke nødvendig å støpe, bare underlaget er rimelig plant.


Finværet har kommet, skal du støpe platting i hagen? En platting støpt med Støpemørtel Btåler å ligge ute under is og snø hele vinteren. Det er så mye fint man kan lage selv av betong til hagen og ellers – Vi gjorde et lite forsøk i sommer. Ingen av oss har noe som helst erfaring . Her finner du tips på hvordan du bygger plattingen selv. Fra grunnarbeid til selve byggingen av plattingen.


Vi har veldig lyst på platting, men er usikre på beste framgangsmåte. Når du er ferdig med plattingen i skifer, er du fritatt fra vedlikehold for all fremtid. Opp fra bakken: Denne plattingen trenger ikke støpes. Kan jeg legge dragerne til plattingen uten å støpe søyler? Trendene innen hage og uteplass endrer seg stadig, men stein er tidløst og vil til enhver tid skape et . Vi skal støpe platting i hagen, med trapp, tre trinn, i front ned i hage.


Grave, pukk, isolere, forskalle og støpe. Enten du skal støpe en trapp, fundament til tørkestativ eller annet, må du sikre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg