fredag 31. juli 2015

Rustbehandling med olje

Fordelen ved å bruke olje er flere, men ett poeng er jo at den er fri for løsemidler. Det gjør den mer miljøvennlig, samtidig som behandlingen . Da koster det ikke mer enn en 4l med olje fra Biltema.

Har kommet litt rust på skjermbua bak nå, men der kommer ikke olja til. Bilunderstellsbehandling, antirustbehandling, understellsbehandling, oljebehandling, lanolinbehandling og rustbehandling? Understellsbehandling mot rust med spesialolje mens du venter. Hvordan virker rustbehandling med Lanolin?


Er du en av de som er plaget med irriterrende rustskader på bilen? Buskerud Antirust tilbyr oljebehandling med lanolinoljen Fluid Film. Siden oljen ikke tørker eller herder, er bilen klar til å brukes rett etter avsluttet behandling, det vil si. Rust er en av de virkelig store sprekkene for de fleste bileiere,.


Vi anbefaler ikke oljebehandling, fordi oljen kan tære på fugemasse og . I praksis bygger det seg opp mye skitt, og oljen trekker ut i skitten, og det begynner å. Rust i karosseriet kan være svært vanskelig å stoppe sa daglig leder i et . Fluid Film Liquid A er en tyntflytende olje som brukes der man ønsker en tynn film eller til å tynne ut den mellomtykke NAS.

Fordeler med olje til antirustbehandling. Rustutvikling skjer ikke der det er olje (vann og fukt kommer ikke til). Det er ikke noe rust middel til bilindustrien det legges ned så mye forskning i som i Valvoline . Da blir du fri for rust og har understellsbehandling som holder i fleire år.


Jeg tror absolutt olje er bedre enn tectyl på biler som ikke er nye . Klart det lønner seg på en eldre bil, man trenger ikke få vekk all gammel rust, legges det olje utenpå så kommer ikke oksygen til og da stopper . Er det olje, Tectyl eller Mercasol som gjelder? Bilene som produseres i dag er ikke bedre enn de var for år siden, hevder Oskar Schiøtz hos Buskerud Antirust AS. Vil gjerne høre deres meninger om rustbehandling. Er det mulig å få bilen sprøytet med olje eller lignende for å kunne fremskynde . Generelt vedrørende understellsbehandling med olje - DIY - posted in Teknisk Mekking: Heisann, nå er det jo svært varmt og tørt i store deler . Fargeløs, penetrerende og isolerende rustbeskyttende olje. Stopper rust og beskytter mot videre rustdannelse.


Penetrerer og beskytter helt ned til rent metall. Denne oljen er basert på basert på ull/sauefet står det i artikkelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg