mandag 28. november 2016

Fine gråfarger til vegg

Jotuns fargesjef gir deg en beskrivelse av de beste gråfargene. Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! I disse dager går alle mann av huse for å sikre seg fine godbiter i .

Hovedfoto: Hvit vegg: LADY Pure Color 16Letthet. Mange med vinduer i stål har også mørkere grå farger. I disse dager går alle mann av huse for å sikre seg fine godbiter i forbindelse med Black Friday.


Farge Grå + Beige = GreigeModerne villa med nyanser av grått - LADY Inspirasjonsblogglady.

I øverste etasje er veggene malt med LADY 13Lys Antikkgrå. Her er tips til flere fine gråfarger og gode kombinasjonsfarger. Prøv deg gjerne på flere vegger, for gråfargen endrer seg med lyset og vil oppleves. Hvis du vil ha mer farge, kan du male en fondvegg eller et felt, men velg da.


Sarah og Olavs hjem er fylt med design og fine farger, men her er det likevel . Dere som har litt peiling på interiør, hjelp til gråfarge på vegg. Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Hvit vegg malt i Lady Balance 16Letthet, mens fondveggen fikk dybde med Lady. Denne fargen er også flott inntil gråfarger som 80Dunkel og 73Sort Pepper.

Inntil de nyere røde fargene er derimot både Egghvit og Bomull fine. Vi skiller mellom kalde og varme gråfarger, og de som er helt nøytrale. LADY Minerals Kalkmaling - Vakre kalkede vegger. LADY Pure Color Supermatt på veggen – panel dører og listverk forskjønnes med LADY Supreme Finish . Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, - og det kan vi godt forstå! BLÅGRØNN: Kan en fondvegg med denne fargen være det som.


Jeg legger derfor ved Fargerike sin guiding gjennom gråfargene, og kanskje det. Det som går igjen er de fine behandlede laftede veggene. I sommer fikk stue, kjøkken og soverom grå vegger. Kan aldri få nok av å se på kunst og fine fotografier.


Selv om du vet hvilken farge det var på bildet, så vil ikke det si at den er gjør seg like godt på veggen din. På rommet til Olíver har jeg satt opp ny tapet, malt vegger,tak og lister en ekstra gang. Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum - Pratesjuk (men ikke om hund) . Hyllene er laget av mdf-plater og malt i samme farge som veggen. Derfor har vi utviklet et fargekart for å gjøre valgene litt enklere for deg.


Dette fargekartet er laget for deg som ønsker en nøytral farge på veggen, og her finner du . Og mange som gikk i hvitfellen, og malte hvite vegger som fikk rosa eller grønnskjær, er redd for også å trå feil med gråfargen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg