mandag 14. november 2016

Kapell til varehenger

Kampanjepriser På alle Tiki varehengere inklusiv vår mest solgte varehengere med planmål på x m,. Beskytter hengeren mot regn, snø og smuss.

Vi er den største produsenten av tilhengerkåper i Europa. Våre største markeder er for øyeblikket de Nordiske landene, samt. Formsydd presenning fåes til alle våre henger-modeller, produsert i god kvalitet av Hansen Protection AS.

Har en fogelsta fra som har kapell, tilt, og kjørerampe for atv, snøscoooter og lignende. Mange varehengere ser like ut ved første øyekast. Passer til tilhengere på mellom 150–2cm.


Søk etter kapell til tilhenger ga Gult treff. Et meget solid kapell med presenning med dobbelfalset, låsbar lukking i bakluken. Norena Presenning Spesialprodukter Tilhenger.


Tlf: Heggeveien 1 14Hagan. Selges med kapell 260og uten kapell 175Totalvekt 2000kg. Stort utvalg av varehenger med fokus på styrke, stabilitet og lang levetid. Flat pressenning, påbyggerkarmer eller cm kapell.


Tilleggsutstyr: Nesehjul og Støtteben, Presenning og kapell, Ekstra lemsett. HSS Agados NPer en varehenger med for deg som vil ha litt mere plass, f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg