torsdag 17. november 2016

Sklisikre fliser

Våtromsnormen krever at flisene skal ha et vannopptak under på gulv og. Alle sklisikre fliser er testet og delt opp i klasser, alt etter grad av sklisikkerhet. Fliser til utendørsbruk er frostsikre og har ofte en hardere overflate som tåler større påkjenninger.

Sklisikring og struktur i overflaten kan være viktig å tenke på . En grafittgrå klinkerflis i ulike varianter. Denne klinkerflisen er spesielt tilpasset for terrasser utendørs og innendørs, men passer også . Er det mange av dere som går for sklisikre fliser i dusj og rundt.

Flisa: Ser ut som du har god peiling på fliser, jobber du tilfeldigvis i en . Forskriftene stiller krav til at golv skal ha tilstrekkelig sklisikkerhet så ikke fall eller uhell oppstår. Keramiske fliser benyttes både i barfotområder og i industri -og . Antiskli Flis er å få i sprayflasker, eller . Liberon Sklisikring brukes på glatte gulv og trapper for å unngå ulykker. Brukes på de fleste underlag, som keramiske fliser, malte og lakkerte flater, belegg, tre . Jo lavere fuktopptak i flisene, desto mindre er sjansen for at det oppstår vekst av mugg og sopp i konstruksjonen.


På baderomsgulv anbefales sklisikre fliser. Epoxy blandet med sand er ikke en trygg og varig løsning for sklisikring på frostsikre fliser utendørs.

Det er alltid noen som klarer å få til en . Kan krav til sklisikkerhet erstattes eller innrettes på annen måte? De er opptatt av å velge riktig nivå på sklisikkerhet i dusj, . Her gir vi deg råd om hva du skal se etter når du velger fliser. B eller C, hvor A er den minst sklisikre typen og C har størst sklisikkerhet. Dette er underlag/gulv som ofte blir brukt på lekeplasser,terasser ect. Beskrivelse Antiskli Flis er sklisikring til keramiske overflater, flis, stein, betong mm.


Sklisikringen varer til år, det kommer an på slitasje, . Våre sklisikre aluminiumsprofiler er noe av det mest holdbare man kan montere. Disse flise-mattene har en grovere struktur en heronrib. De er lette å legge, kan rulles sammen og tilpasses ethvert rom.


God sklisikkerhet må avveies mot enkelt renhold. Industrifliser klassifiseres etter en R-skala fra Rtil R13. For eksempel er glatte gulvfliser enkle å rengjøre, men kan ha for liten friksjon til at de er sklisikre. Fliser med ru flater har høy sklisikkerhet, men samler lett .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg