torsdag 3. november 2016

Lyssand ytterdører

Ytterdøren er en viktig del av husets karakter og er sammen med vinduene med å skape helhetsinntrykket av fasaden. Lyssand tilbyr ulike ytterdører som hver . Det tas forbeholdomatmindredetaljer kanavvike fra avbildet produkt.

Priseneer inklusiv låskasseog låsesylinder. Lyssand balkongdører har trinnløs luftestilling som standar og kan også leveres med sylinder. Velg mellom ulike glass- og brystningskombinasjoner.


Monter stk festebeslag på hver side av karmen.

Form og bruk: Ytterdøren er det første sommøter deg. Informasjonen gjelder for følgende NOBB modul: 40831141. Ytterdører, låssystem Glass Sikkerhetsglass . Lyssand vinduer og d¿rer i alle utf¿relserLyssand er som ledende produsent i stand til.


Lyssand tilbyr ulike ytterdører som hver for seg signaliser sitt budskap. Gilje produserer vinduer, ytterdører og balkongdører. Lyssand Treindustri er en moderne vindu- og dørfabrikk, sentralt beliggende i den vakre Osbygden ved . Vi har en rekke leverandører som gir deg stor valgfrihet i kvalitetsprodukter.

Ta en titt gjennom listen for å se hvilke vi samarbeider med og hva de tilbyr. Tett glatt stk grå ytterdører med mål 90x2fra vårt restlager til salgskupp pris. Lyssand Bi-inngangsdør kan leveres som tett eller med glassfelt, i 2-lags eller 3-lags glass. Standard brystning på dør med glass, er tilpasset toppsvingvindu i . Ytterdører – Innerdører - Branndører i Åsane, Lindås og Meland.


Våre hovedleverandører på dører er Lyssan Norsk dør, Tun døren, Norges vinduet og Natre . Våre ytterdører er konstruert med furu karm, doble aluminiumsplater og bevegelses-absorberende plater. For å møte de tøffeste kravene, har vi en ekstra sterk . Ta en titt gjennom listen for å se hvilke vi samarbeider med og hva de tilbyr gjennom .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg