torsdag 3. november 2016

Hey'di grå

HEY'DI GRÅ Overflatebehandling, spesialmørtler. Vanntett, sementbasert dekorpuss for mur og betong. For å motvirke utfellinger fra underlaget på Hey'di Grå og Hey'di Murgrå anbefales det alltid å benytte Hey'di Fasadeprimer som forbehandling.

En sementbasert, vanntett og diffusjonsåpen dekorpuss/slemming. Heydi Grå kg er en vanntett, sementbasert dekorpuss. Hey'di Grå er en sementbasert, vanntett og diffusjonsåpen dekorpuss/slemming til overflatebehandling av mur og betong.


Hey'di Grå er et vanntett, diffusjonsåpent og sementbasert produkt for overflatebehandling av betong og mursomgir en dekorativ grå overflate.

Se det store udvalget av HEY'DI produkter hos BAUHAUS. HEY'DI DEKORPUSS/EDELSLEMMING GRÅ VANNTETT KG. SLEMMING GRÅ KG HEYDI VANNTETT SLEMMING FOR MUR OG BETONG Hey'di Grå er en sementbasert, vanntett og diffusjonsåpen dekorpuss/slemming . Hey'di Kblandes med vann og gir en vanntett og diffusjonsåpen overflate.


Hey'di Grå er en sementbasert, vanntett og diffusjonsåpen edelslemming til overflatebehandling av mur og betong. Sementbasert dekorpuss til overflatebehandling av alt av murverk. Tanken er å behandle disse veggene med Hey'di Grå. Dette skal jo etter sigende være en sementbasert, vanntett og diffusjonsåpen .

Hey di Grå Hey di Hvit Hey di K Hey di KXtra Hey di Lysgrå Hey di Murgrå Hey di Rett på Jernet Hey di Special Hey di . Hey'di Proff er en sementbasert, plastforsterket grått flislim i pulverform som blandet med vann herder til en vannfast og frostsikker limfuge. Hey'di Fin Gammel Murmaling er en kalkbasert maling med marmormel som fyllstoff. Hey'di Fin Gammel Murmaling er en slagregnstett og diffusjonsåpen maling . Putsning och målning i samma arbetsmoment!


Hey'di Grå är en cementbasera vattentät och diffusionsöppen slamning för ytbehandling av murar och betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg