onsdag 16. november 2016

Bytte transformator downlights

How to change a 12v halogen downlight bulb in a metal ring style. Forsøkt å bytte ut trafoen med en ny, og det er strøm inn til den. Elektriker har også vært her og prøvd med egen trafo. Led lys – hvordan bytter du ut din gamle pærer til LED lys.


Ved halogen trenger du ca èn trafo for hver tredje downlight! Vi har 12V downlights som har sluttet å virke. Jeg har funnet transformatoren og det ser ut som den ikke . Skal du bytte ut lyspærene og spottene dine med nye LED-lys bør du. Enkel løsing på 12v downlight problemet samme trafo bare å bytte ut . Kan alle pærer/downlights ryke på en gang?


Kunne tenkte meg å bytte ut en del pærer med 12V halogen til 12V led (bare bytte pæra). Bare bytte den trafoen som sitter der eller gjøre dem om til led spotter, event hva mer enn å bytte til en trafo for led må jeg gjøre for å få det til å . Skal du bytte ut eller installere nye LED-lys, bør du lese dette. De kan henge i kabler, være innfelt i tak som downlights eller sitte i mange forskjellige.


Strømforsyningen kan være en tradisjonell viklet transformator eller en . Trafo og downlight er en brannbombe i altfor mange hus, spesielt de gamle med halogenpære, fastslår . Her har forrige eier snekret kasser til downlights selv. Spørsmålet mitt er da, kan jeg velge halogenspotter, og selv bytte ut pærene til. De som selger LED-downlights anbefaler at en bruker en egnet driver . Digerud har gitt Oslo Elektroinstallasjon AS en positiv omtale for oppdraget Skifte av trafo for downlight-belysning. Få tilbud fra flere leverandører fra Oslo. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer.


SuperFo- cus er påmontert elektronisk transformator for forenklet montasje . Nå er jeg på usikker grunn, men er det ikke en transformator knyttet til dette? Bilde av Tridonic trafo te-one4all 120-105va dali/dsi/switchdim. Bilde av Trafo htl 105/230-2halotronic 35-105w downlight . Det hjelper ikke å bytte pæra, og heller ikke å knipse forsiktig på dem.


Merk at transformatorer også har en minstebelasning, slik at om du bytter fra halogen til LED må du på lavvoltskinnen forvente å bytte transformator samtidig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg