torsdag 3. november 2016

Slipemaskin

Heldigvis finnes det maskiner som gjør jobben raskere og lettere – si . Velegnet for finsliping på store flater, er denne sliperen det riktige valget dersom du ikke behøver å fjerne . Bosch har den riktige slipemaskinen for alle typer utfordringer – fra høy effektivitet til utmerket finish, fra store flater til hjørner og vanskelig tilgjengelige steder.

Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende). Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Automatisk start/stopp av støvsuger når slipemaskinen brukes!


Sammen med ABRANET slipenett inngår disse i Mirkas system for støvfri sliping.

Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker. Oppnå de beste resultatene på ulike overflater med slipemaskiner fra Byggmakker. Ergonomisk og effektiv slipemaskin for vegg/tak/gulv. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Vi har et stort utvalg av både store og små slipemaskiner til både tre og metall.


Slipemaskin, 4mm, for sparkel og sponplater. SPEED ONE Slipemaskin med spinner: SPEED ONE er den perfekte slipemaskinen når du vil ha en . Engangshanske Høytrykkvasker Microfiber klut.

Her brukes en Hummel slipemaskin med passende kantsliper. Hummel er den største og tyngste maskinen i vårt sortiment, med en vekt på ca. Dick har i en årrekke produsert slipemaskiner til industrien. Fra den enkle slipemaskin for et normalt restaurantkjøkken, til de større og mer avanserte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg