mandag 7. november 2016

Maxbo stiger

Forlengerben til stige Regulerbart 400mm. Stige Teleskop 2m Proff Telesteps Proline Trekantprofil. MAXBO har håndverktøy til både små og store prosjekt, og fører et bredt utvalg varer - alt fra hammer, sag, skrujern og mye mer.

Stigedelene kan enkelt tas fra hverandre Stigen av letteste og rimeligste kvalitet. Eurostar superkombi Anliggende, skyvestige mFrittstående høyde mStigen tar liten plass, den er 3-deltStigen er stødig; leveres med stabiliserende . Trinn Royal/Diplom/Elite 40cm Sort Jemtland. Kan brukes som rett stige, frittstående trappestige og bukk.

Climber Multikombo er en prisgunstig og praktisk stige med flere bruksmu. Eurostar skyvestige4-punkt trinnfeste som gir stor stabilitet og lang levetidStigedelene kan enkelt tas fra hverandreStigen av letteste og rimeligste kvalitet. Zarges Multikombi (Z 200) er den ideelle løsningen for deg som har behov for en stige, trappestige og arbeidsplattform som er enkel å flytte på og ta med seg. Regulerbart forlengerben med gummifot til stiger som gjør det mulig å bruke stigen i skrånende terregn, trapper etc. Zarges Superkombi (Z 500) er den perfekte stige til proffer med varierte behov og begrenset plass til oppbevaring.


Mange montører og håndverkere kommer opp . Prosmart varmefolie fra MAXBOs leverandør Profag er en smart løsning for gulvvarme under parkett og laminat. I denne filmen får du se hvorenkel monteringen. Stødig gardintrapp i aluminium med trinn.

Denne gardintrappen er lett å håndtere, har sklisikre trinn, og har en god plattform å stå på. Stødig gardintrapp i aluminium med trinn. Man står mye tryggere på et stillas enn en stige og med Zarges Z 2stillas har man muligheten for å kjøpe sitt eget stillas til en overkommelig pris. Stige Skyv 2-Delt M Zarges Z1X M. Stigesikring Sikrer løse stiger mot utglidning Jemtland stigesikring gjør adkomst til taket stødig og trygg.


Dersom høyde fra bakken til rafta (takrenne) er mer enn . Før nyttår var prisen på vanlig reisverk (2x4) 1kroner per meter ved Maxbo på Tynset. Etter første april koster den samme meteren over 20 . Stiger - stiger, stillas, stillasutleie, rullestillas, stillaser, fasadestillas, liftutleie, stillasmontering, stige - Finn firmaer,. Stiger - stiger, stillas, stillasutleie, rullestillas, stillaser, fasadestillas, stillasmontering, stige, liftutleie, håndverktøy - Finn.


Smart Supply AS er valgt til ny avtaleleverandør av handlekurver og andre produkter knyttet til butikkdrift til butikkene i Maxbo-kjeden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg