fredag 9. desember 2016

Bygge lysthus av gamle vinduer

Ideen om å bygge drivhuset av gamle vinduer fikk Mariann fra en artikkel i et hageblad. Der leste hun om noen som hadde laget et minidrivhus . Tyra bygget sitt eget drivhus av gamle vinduer.

Jeg har tegnet, konstruert og bygget det helt selv. Finn og lagre ideer om Gamle Vinduer på Pinterest, verdens idékatalog. Gamle vinduer og en fjøsdør var utgangspunktet da Heidi Stokke Paulsen fra Meisingset i Møre og Romsdal bygde sitt drømme-drivhus i . For flere år siden fikk Charlotte Hegge Wærstad noen gamle vinduer av en nabo.

Etter å ha gravd ut, lagt duk og grus, var det klart for byggeprosjektet. Så herlig drivhus og spesielt artig med de gamle vinduene. Har selv gamle vinduer, en dør og gammel murstein som skal bli lysthus. Boligen bygges også efter helt andre synsmåter enn før,. Er du så heldig å eie et gammelt lysthus?


Vi viser deg, trinn for trinn, hvordan du bygger drivhus, f. Lær å skifte drivhusglass, enkelt og billig. Med stor egeninnsats har eierne bygget lysthus og uteplasser som de . Det nye in nå er jo å lage skap av gamle vinduer.

Kompetanse Sveitser veranda Restaurering av vinduer enkle dørblad bygges om til pardør Hagemøbler Carsten ankers lysthus Kirke i oslo området Lysthus . Selger antikke vindu, med valset glass som gir vinduene en levende karakter, og med solide beslag. I drivhuset trives grønnsakene langt utover høsten. Bygg et selv av gamle vinduer eller snekre veksthuset av tre og glass.


Vinduer skulle vise seg å bli litt vanskelig å få tak i til det åttekantede huset, men med god hjelp fra. LYSTHUS: Hulda har innredet lysthuset med gamle møbler i sommerlette pasteller. Jeg har selv bygget et drivhus av gamle vindu med en-lags glass. Var nå på nytt igjen vinduer som gis bort på finn. Her er en link til et bilde av et lysthus med papptak, her vises overgang mellom vegg og tak inne i . Mange bygget paviljonger, det vil si et åpent lysthus uten dører og vinduer.


Noen av de mer eksklusive lysthusene kunne også ha et eget . Vi har lange tradisjoner for å bygge med tre i norske hager. Wærstad i Skien bygget en 15mstort lysthus med naboens gamle vinduer, . Har man femten gamle vinduer kan man lage et eget lysthus. Så var gamle dagers lysthus også overdådige – de kunne for eksempel være paviljonger i marmor eller komplette slott.


Du kan naturligvis bygge ditt eget lysthus helt fra grunnen av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg