fredag 16. desember 2016

Partytelt europris

Når du ønsker å skjerme deg og dine mot både høy og lav sommersol, kan Europris tilby et bredt utvalg av markise, parasoller og partytelt. Hvilke assosiasjoner dukker opp når du tenker på fritid? Europris håper å kunne tilby det du måtte tenke på.

Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Partytelt ble kjøpt fra Europris for 1500kr for en del år siden, men har kunn vært brukt ganger. Selges på grunn av at det ikke blir bukt.


Av polyester, med teipede sømmer som gjør teltet nærmest vanntett.

Får du mange gjester, kan du investere i et soli vanntett partytelt og skape et hyggelig rom midt i hagen. Hos JYSK finner du et stort utvalg av solcellelamper og . Man bør være minst to personer til å montere partyteltet. Partyteltet er bare beregnet til solskjerming og må ikke brukes i kraftig regn eller . Noen her som vet hvor jeg kan få tak i billig partytelt til å ha på en middels stor.


Vi har nettopp pakket sammen et som er kjøpt på Europris. Med time-lapse setter man lett opp meter partytelt på to minutter. Fra Trine Lise og Kjetil har vi i anledningen sommerens hagefest, fått låne et ni meter langt partytelt. Kjetil antydet et par timer for å sette dette .

Ser dere har et partytelt stående ute, hva er størrelsen og prisen på det? To see more from Europris Vatne on Facebook, or create an account. Hei, ved vårt siste besøk på Europris på Leira så vi plakat på veggen med partytelt x m. Dette er en digital publikasjon som presenteres gjennom E-MAGIN.


Har tenkt på å kjøpe et partytelt hvor vi har tenkt til å ha bordtennis inne i, så det vil trenge å ha vegger. Europris visste ikke og måtte sende mail til produsent. Huff, synes det er så forferdelig stygt å se på sånne partytelt greier. Noen her som vet hvor jeg kan f tak i billig partytelt til ha p en middels stor.


Paviljong fra europris ingen festeordning p sidene rundt. Vet at de har partytelt på europris, men jeg veit ikke hvor store og hvordan kvaliteten er. Til slutt fant vi både svømmebasseng og partytelt på Europris til en billig penge. Svømmebassenget var like stort som glassmagasinets til 700 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg