onsdag 14. desember 2016

Rkc lekestativ

Lekestativ Rocky leveres med husker og taustige. Lekestativet passer for barn i alderen fra år. Lekestativ med husker og blå rutsjebane m, plattformhøyde 1cm.

Barn elsker å utfolde seg, vi må bare legge til rette for det. Og når barna er fornøy så er de voksne fornøyd. Solid og fint lekestativ med en rund huske og en vanlig huske.


Den kan kjøpes separat og festes enkelt til stativet.

Veiledende pris fra leverandør (mai 2016) Frakt kan tilkomme. Komplett lekestativ med to husker og en rutsjebane på meter. Produsert i kraftig rundstokk som er trykkimpregnert med ben som kan graves ned.


Handle Lekestativ RKC Big billig, bekvemt og sikkert på nettet. Lekestativet er kun godkjent til bruk i private enkelthusstander . Lekeplassen skal monteres på et plant underlag . Ny i emballasje og varen selges i den stand den er. Varen kan besiktiges innenfor våre åpningstider.

Lekestativet leveres komplett med husker, og klatrevegg med steiner. Valgfri plassering av klatrevegg, enten på stigen eller på enden mellom de to stigene. Komplett lekestativ med rutsjebane og to husker.


Er du på jakt etter Lekestativ og husker?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg