tirsdag 20. desember 2016

Kjørerampe bil

For kassebiler/påsitterbiler hvor heis ikke installeres, kan adkomst for rullestolbrukere med manuelle/elektriske rullestoler besørges via kjørerampe. Kjørebanen er av strekkmetall som gir godt feste hele året. Lett kjørerampe til kjøre hjulgående utstyr opp på tilhengere og lasteplan. Kjøreramper - Kjøreramper i aluminium.


Kapasitet som lasterampe 340kg, som bilbukk 1100kg/stk. Elektrisk kjørerampe med fjernstyrt heve/senke funksjon samt åpning/lukking av bakluke. Problemet med 1:er vel at bilen din kanskje ikke tåler det?

Du må huske at hvis olje, kjølevæske, bensin osv blir liggende for skrått, så er det en risiko for å . Parkeringsplasser med begrenset plass kan tilvises for små biler. Rullestolheiser som løfter en person sittende i rullestol inn i/ut av en bil, se 18. Bærbar kjørerampe som kan foldes på langs. Det kan kjøre biler forbi Otto Sverdups plass.


Bilene er testet og godkjent etter alle relevante direktiv og regulativ. Ombyggingen inkluderer elektrisk hev og senkt av bilen, kjørerampe, og døråpner. For å få godkjent bilen måtte jeg bytte klosser på alle fire hjul og skiver bak - samt. Jeg hadde riktignok sikret bilen med to bukker, jekk, en liten kjørerampe og .

Men, når bakhjulet treffer rampen er jo forhjulet i bilen allerede så det går. Sjekk med byggevare forretninger, eg kjøpte mine kjøreramper på en trelast forretning, de legges sammen og kan da brukes som rampe til bil, . Her er noen fakta om våre biltransportere: -Store kjøreramper og tipp gir liten oppkjøringsvinkel. Sklisikker overflate (4mm) bredde på kjørebane. Torshov Bilrekvisita - spesialist på alt til bil og bilhold siden 1973. Problemet med løse kjøreramper man kjører opp på er stabiliteten.


Denne typen løsningen er ideell for prosjekter med liten eller ingen plass til kjørerampe. Plattformen transporterer bil med sjåfør til ønsket etasje . Kjøp KJØRERAMPE TIL REDSKAPSBOD - BIOHORT online hos BAUHAUS. Kjørerampe til redskapsbod - Biohort Rampe av aluminium som . Bil- og maskinhengere av god kvalitet og til svært gode priser. For å se hvor stor totalvekt du kan trekke med din bil kan du benytte Vegvesenets .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg