torsdag 15. desember 2016

Spisebord massiv eik

Lekkert spisebor rundt i 135cm diameter og 75cm høyde. Vi lager møbler etter mål, så vi kan lage et . Hos oss finner du kvalitetsmøbler til faste lave priser, sikker og lett netthandel med service i topp.

MIRAME Interiør Design, stort utvalg av spisebord og interiørartikler til ditt hjem. Spisebord med ben og bordplate i massiv eik med naturlig finish. Vi har hvit kjøkkeninnredning, bord i eik og stolene er en blanding av. Du får spisebord i massiv eik til 1500-20nå som det er salg rundt .

Eksklusivt, stort og lekkert Raffles spisebord produsert i eik. Lakkert massiv eik, eikefinér og MDF med smussavvisende, hvitpigmentert voks. Sammenlign tilbud på Massiv eik i kategorien Bord stoler fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted. Cactus spisebord x 2cm eik hvit voks lakk WL100. Spisebord i massiv eik - Brukt - Rubrikk.


Vi har nå 2spisebord i massiv eik fra Finn. SM EMH spisebord hvitoljet, massiv eik 100x200/3cm. Vi har et flott spisebord i heltre eik som vi behandlet med fast bivoks. Da vi begynte å bruke bordet etter herding opplevde vi at glass og kopper .

Stort vakkert spisebord med bordplade i massiv eik og metallstell. Det elegante bordet er perfekt i spisestuen eller om du har et stor kjøkken. Trendy spisebord er en elegant og lett modell. Her er noen eksempler som viser ulike utførelser av denne modellen. Mål spisebord uten ileggsplater: Bredde: cm Lengde: 1cm Høyde: cm To stk ileggsplater a cm i . Bilde av tradition In Between Table.


SMer et nytt spisebord i et unikt design med et spenstig og lett uttryk. Bordpladen i laminat kan fås med understell i såpebehandlet massiv eik, oliet massiv .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg