torsdag 15. desember 2016

Rensemaskin sofa

Du sparer fort mange tusen kroner på å rense tepper og møbler selv. Det er enkelt og du slipper å kjøre det som skal renses til Tepperent i Paradiskrysset. Kärcher leier ut tepperenser og møbelrenser i Oslo, Bergen og Trondheim.

Våre tepperensere og møbelrensere er robuste, kraftige og fleksible maskiner for . Jeg går litt å lurer på å kjøpe en rense maskin, men den må kunne brukes. Har ikke tepper i huset, men en sofa som kidsa søler på og biler . Rensemaskin - Mimo - SS - Ghibli M- Interiørinnlegg18. TEST: Nilfisk advance AX- Test av produkterinnlegg24. BufretLignendeHvilken rensemaskin anbefaler folket.


Side av - Hvilken rensemaskin anbefaler folket. Har ikke tepper i huset, men en sofa som kidsa søler. Gi møbler og tekstiler en real rens med rensemaskin. Renser effektivt sofa, stoler, tepper, senger, gardiner, bilsete og annet for kun 4kr for ett døgns leie, ord. Denne kompakte rensemaskinen egner seg meget godt til rens av sofa, tepper, matter, madrasser, bilseter og ellers hvor det måtte være behov for rens av tekstil . Kan fraktes for 10- (levering og henting) Kan brukes i bil/båt/tepper/sofaer ++ TLF 98325055.


Rensemaskin, Foma Mimo for tepper, møbler, tekstiler osv.

Foma Combivac Rensemaskin og Tepperenser til leie. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Jeg er så gla sofaen har blitt ren, smekker og lekker-igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg