onsdag 21. desember 2016

Lakkere glassfiberbåt

Emnetittelen er endret, var opprinnelig hva skal man gjøre før lakking av båt, steg for steg? For mer informasjon, se 'Regler for Åpent Forum'. Ved å bruke EPIFANES to-komponent polyuretane lakk vil du få en perfekt overflate.

Denne lakken gir en svært pen finish og en maksimal slitestyrke. Vi utfører både innvendig lakkering av båt og utvendig lakkering av båter helt opp til fot. Her kan du se hvordan male toppstrøk på båten din.


BåtlakkeringEn gammel, falmet og slitt båt kan friskes opp betraktelig med et strøk maling eller to.

Lakkering av glassfiberbåt - posted in Båt og maritimt: Hei! Jeg har en Shakespeare Mini-Clubman og vurderer å lakkere en sort stripe på . Lakkering/farging av min 19Mørebås - Båt og. Lakkering av glassfiber - Bilpleie, dekk og stylinginnlegg11. Hei, det beste å bruke når du skal lakke en Glassfiber båt hjemme selv er å . Man kan jo lakkere som du tenker, men det blir ikke i nærheten av så solid.


Båten må være stygg hvis man lakkerer en båt. Skal i gang snart med lakkering av diverse glassfiber til bilen, Er det noen som har erfaring med dette? Tar gjerne imot tips til fremgangsmåte, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg