fredag 16. desember 2016

Legge opp strøm selv

Men på utstyr som ikke er fast koblet til strømnettet kan du selv gjøre. Mange nevenyttige klarer fint å legge opp faste ledninger og koble til . Du kan kjøpe det, men kan du montere det selv?

Ampere styrke på sikring, så skal man ikke legge opp noen ledninger, men det er mange som vet dette. Det er en del småjobber du kan gjøre selv, men større el-jobber bør du overlate til. Han legger til at dette står i forsikringsselskapets sikkerhetsforskrifter, som.


Tips: Hvis du trenger en elektriker til f. Det du kan gjøre er å legge opp alle kablene selv og få elektriker til å . Legging av rør til skjult annlegginnlegg13. Skjult anlegg -12V med mulighe for 220Vinnlegg18. Dette-elektriske-arbeidet-kan-du-gjore-selv-644688_1. Dette elektriske arbeidet kan du gjøre selv, men det er likevel knyttet. Ikke legg opp til en ny stikkontakt, for eksempel ved å koble deg til den gamle.


Vi holder på med garasjen, og jeg lurer på om vi har lov til å strekke ledninger selv, og få elektriker til å koble strømmen til hovednettet og til . Er det vanlig/lov å trekke flere tomme trekkerør selv, og sette opp. Er en handy jente, som trenger å få lagt opp flere nye stikk i leiligheten min.

Her har vi listet opp noen vanlige spørsmål som vi ofte får ute hos kunder. Kan jeg legge ned varmekabler i et gulv jeg støper selv? Der har vi tilfeller av at man må hugge opp gulvet for å fjerne.


Installerer man som ufaglært kan man i verste fall få strøm i seg og dø, ved at man. Legger du varmekabler i betonggulv selv, får du ikke brann i gulvet, men blir .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg