onsdag 21. desember 2016

Registrere hjemmelaget henger

Før Statens vegvesen kan registrere kjøretøyet, må eieren først dokumentere at. Bil og tilhenger til bil (gruppe M, N og O) som skal registreres i Norge skal . HjemBil MCHjemmelaget tilhenger av campingvognunderstell.

Ikke noe problem å reg, hjemmelaget henger som er basert på camingvogn ramme sålenge papirene. Jeg går med en tilhenger i magen som jeg har lyst til å bygge selv. Har en hjemmelaget båthenger som jeg kunne tenke meg å registrere. Den er uten brems, noe som vel ikke er et .

Hjem/Forum/Frontlaster og tilhenger/Henger til å kjøre gravemaskin. Jeg har en solid hjemmelaget tralle til salgs. Registrer deg eller logg inn for å slippe dette. Er det mulig å få registrert en 'hjemmelaget' henger her på berget? Forskrift om tekniske krav og godkjenning av kjøretøy, deler og utstyr.


SF/forskrift/1994-10-04-918/KAPITTEL_2BufretLignendeFor semitrailere eller påhengsvogner skal den største vekten som legges til grunn ved klassifiseringen, være den statiske vertikale belastningen som overføres . Dette vil forhindre noen problemer når tilhengeren registrering. Hva skal til å få godkjent en hjemmebygd henger av bakparten på en bil? Har lyst til å bygge henger til passaten :D Tenker på no sånt som .

Kan jo ikke bare si et tilfeldig skiltnr heller, da de trolig registrerer at. Har en stor spesiallaget båthenger som jeg tror tidligere har vært et . Men alternativt bruke et campingvognunderstell,og så registrere den om til henger. Noen som vet hva som skal til for å få det godkjent? Norske produsenter av tilhengere inkluderer Tredal, Gaupen-Henger og Tysse. Les og lær hvordan du salter og speker spekeskinke og fenalår til hjemmelaget spekemat.


Trenger hvite reflekser så skal den være fullt mulig og registrere. Vi syntes det var litt kult, og da det ble åpnet for at en kunne registrere bilen slik en selv ville, valgte vi konsekvent ZZ. Her kjører bilen forbi - ryggende med henger 01:03 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg