onsdag 28. desember 2016

Overgangslist maxbo

Overgangslist/Skjøtelist brukes til å dekke over skjøter mellom gulvmateriale som ligger på samme nivå. Terskellist brukes til å dekke over fôringen mellom gulv . Trenger hjemmet ditt nytt gulv eller trenger du å renovere ditt eksisterende gulv?

Da bør du ta en titt på MAXBOs store utvalg av kvalitetsgulv - alt fra heltre, . MAXBO tilbyr et stort sortement av parkettgulv. Vi har alt fra klassiske eikegulv til nye og spennende gulv i ulike tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt. Skjøtelist i aluminium finnes i sølv, gull, bronse og sort, og leveres med fargetilpassede Torxskruer T10.

Skjøtelist finnes i breddene 2 og 40mm, og i . MAXBO tilbyr en rekke lister i forskjellige fasonger, materialer og varianter som vil sette prikken over i'en på gulvet ditt. Gulvlist Fix selvklebende lister i aluminium og rustfritt stål. Finnes i gull, sølv, bronse, hvit og sort aluminium, i rustfritt stål og i aluminium med laminatfolie med . Når du skal velge benkeplate er det viktig å velge en som står i stil til resten av kjøkkenet.


Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i ulike materialer. Listen finnes også i sorteloksert og eikefoliert aluminium i og m lengder, se kapittel Lister . Produktkatalog/Gulv/Lister… Overgangslist, skjøtelist.

Er det noen som vet hvor man kan få tak i, evt. Festebolt for overgangslist i betong og stein. Jeg har brukt en overgangslist i aluminium fra Maxbo og borret opp huller til innfestning av aksler osv.


Blir vannvittig lavt tyngdepunkt på den, . Overgangslist i parkett vil forekomme der rom går over flere . Maxbo Gulv, uterom, jernvare, byggevarer, dør/vindu, kjøkken, ba . Fra laminat til flise, vinyl eller linoleumsgulv. For avslutning ved terskler, skyvedører osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg