tirsdag 6. desember 2016

Usblader for stikkontakt

Stilig lader som passer perfekt i stikkontakten uten å være i veien. For utstyr som mobiltelefon, mp3-spiller eller lignende. Passer perfekt i stikkontakten uten å være i veien.

Til utstyr som mobiltelefoner, MP3-spillere og lignende. ELKO har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over år. Elko Plus USB lader I PH 66300USB Kontakt. Det er ikke likegyldig hvilken USB-lader du bruker. USB-ladere som plugges i stikkontakten vanligvis leverer mer . Denne 16A stikkontakten har en patentert integrert 700mA USB lader som kan lade smarttelefoner, nettbrett, MPspillere etc.


I tillegg til ladekontakten på toppen, har thingCHARGER to USB-kontakter på undersiden. Dermed kan du i nødsituasjoner lade en enhet fra . Valget er ditt – denne ladestasjonen bruker én stikkontakt, men kan lade ti enheter samtidig, eller fem om du vil lade raskere. En 230V USB lader gjør det mulig å konvertere en vanlig stikkontakt til en kontakt hvor det er mulig å få strøm via USB. Flere av våre usb ladere kan i tillegg monteres i kombinasjonsrammer sammen med brytere, dimmere, stikkontakter osv.


Jordet stikkontakt for innfelt montering med USB-uttak for lading (A).

Passer perfekt på kjøkken, stue, soverom eller andre steder hvor det er naturlig å lade mobile enheter. EU standard stikkontakt for 100-240V og USB port i andre enden. Fra kr 19- Se pris ; Elko Plus USB-kontakt 6630095.


Fra kr 64- Se priser ; Evoline Squaremed USB-lader uten nettverk. Norsk strømstikk(Schuko 2-pin) til USB A stikk. Input: 100-240V~ 50/60Hz Output: 5V- 1A max. Med stikkontakt og fastmontert USB-lader vet du alltid hvor du skal lade mobilen.


USB uttaket lader med 5V/700mA og har elektronisk kortslutnings- og overbelastning. USButtak i kombinasjon med en vanlig stikkontakt. LK's nye stikkontakt med USB har været et hit siden udgivelsen. Kan oplade smartphones, tablets og meget mere.


Koble først USB-kabelen til laderen, sett laderen i en stikkontakt og koble deretter mikro-USB-enden på kabelen til telefonen. Lader utstyrt med USB-port som gjør det mulig å lade de fleste USB-enheter på markedet. Leveres uten kabel, plug inn USB kabel som fulgte med enheten di.


Bilde av Evoline Squaresort 1x Stikk 1x USB lader . Selger tre stk USB adapter til å kunne lade mobil eller nettbrett. Til vanlig strøm uttak og en til å kunne lade i bilen med to utganger. Plus USB lader ALUPlus USB lader ALU - Lader for elektroniske apparater som f. Plus USB lader ALU - Produktinformasjon:Lader for elektroniske apparater som . USB ladere får en aldri nok av, vi leverer mange typer til en lav pris du kan bruke til alle.


Orico HPC-4A5U Kraftig 5-Ports USB lader med fire stikkontakter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg