fredag 5. mai 2017

Betongskrue

Avhengig av bruksområde er det en rekke fordeler som gjør . Forsenket hode, med riller på undersiden, FFS. For dimensjon mm og mm brukes en slagskrutrekker.

For dimensjon 1og 1mm anbefales en . Ekspansjonsfri forankring - kan demonteres. Selvskjærende betongskruer for gjennomstikks - og planmontasje. Betong skrue TC er meget godt egnet til bunnsvill.

En dimensjon passer alle tre-tykkelser over 45mm. ESSVE Betongskrue er beregnet for rask og enkel forankring i betong, tegl, hulltegl og hull- stein. Denne guiden gir nødvendige tekniske data for all prosjektering og montering av. Betongskrue med senkhode er beregnet for rask og enkel forankring i betong, tegl og hulltegl. ESSVE Betongskrue med sekskanthode og flens er beregnet for rask og enkel forankring i betong, tegl og hullstein.


Resultatet ble en delgjenget betongskrue med stor diameter på hodet. Designet gjør at skruen effektivt presser trevirket mot betongen, sier . Betongskrue Ruspert er beregnet for montering i harde byggematerialer som betong og teglstein.

Betongskrue finnes i to ulike lengder: 70 . Betongskrue med 6kt-hode og påpresset skive. Ruspert Silver belagt for montering i inneklima samt uteklima i innlandsstrøk. ESSVE Betongskrue er en spesialherdet skrue beregnet for rask og enkel forankring i betong, tegl, hulltegl og hulldekkelement. ESSVE Betongskrue er beregnet for rask og enkel forankring i betong, tegl, hulltegl og hulldekkelement.


Varenummer: 840028; NOBB-nr: 44264375; GTIN-nr. Avhengig av bruksområde er det en rekke fordeler som gjør betongskruen ideel for alle lette, midlere ogtyngre laster. Den kan i fl ere tilfeller erstatte bruk av . JavaScript if it is disabled in your browser. ESSVE Movies/NO/Instruksjonsfilm betongskrue.


Den innovative betongskruen i syrefast stål Aog Amed identifikasjon i hode. Liten el-forsinket betongskrue (til vindusmontasjebeslag). Betongskruen FCSCI er spesielt utviklet til å sette fast stålbeslag på betong. Motek lanserer Hilti HUSbetongskrue for salg i Norge.


Det er tredje generasjons betongskrue fra Hilti, og er, ifølge pressemeldingen, den . SFS intec lanserer to smarte og sterkere innfestningsystemer for montasje til betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg