torsdag 25. mai 2017

Montere røykrør til vedovn

Finne ut om røret skal toppmonteres eller side/bak-monteres. For røykrør mot stuss er det 8mm pakning som skal velges. Vedovn i samme etasje bør ha røykuttak minst. Oppussing del av montering av vedovn. Lær om korrekt montering og opsætning af.


Noen spørsmål angående montering av røykrør. Et frittstående ildsted knyttes til en skorstein med et røykrør. Når ovnen er ferdig montert, tetter man mellom røykrøret og innføringen.


Det er vigtigt, at den nye brændeovn kan monteres der, hvor du ønsker det. Hvis peisovnen skal tilsluttes til en skorstein i mur skal det benyttes et butt røykrør. DOVRE vedovn type 40/CB er testet, og vurdert med utstedelse av. Produktdokumentasjon betinger at montering og bruk følger. Hart hvordan slike rør monteres og jeg må så å si rive.


Jeg har en vedovn UTEN slik ekstra rørgjennomføring, og en oljekamin MED. Men spør om de vil se på røykrøret og murarbeidet der før du murer . På den måten kan du ta i bruk ildstedet med en gang det er montert. Røykrøret skal monteres i henhold til monteringsveiledning.


Jøtul tilbyr et stort utvalg av tilbehør til peiser og frittstående vedovner, som stålskorsteiner, brannmurplate, røykrør, gulvplater, peissett og utepeis. Last ned Riksantikvarens veileder om vedovner. Neste steg var å montere røykrøret mellom ovn og brannmur.


Ildsted omfatter frittstående vedovner, peis, peisinnsats, parafinbrenner hvor dagtank er montert i samme branncelle, kombinerte ved-. Ved montering av ildsted er det et krav at man tar høyde for:. Main-Menu/Produkter/Ved/vedovner/Jotul-FS-381/.


Ovnen ble montert etter bruksanvisning fra Jøtul, som selvfølgelig fulgte med. Jeg monterte ovn, røykrør, innsats i pipe osv. Er røykrøret montert i skorsteinen etter skorsteinprodusentens anvisninger? Avstand til brennbart materiale, vist med isoleret røykrør.


Det er enkelt å montere Schiedel pipa, men den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg